E-kirja

Lue tai kuuntele

Michael Jones - Leningrad maksuttomasti

Vuonna 1941 Hitler sulki viimeisen Leningradiin johtavan tien. Alkoi yksi historian karmeimmista piirityksistä, jonka aikana saksalaiset pyrkivät laskelmoidusti näännyttämään Leningradin siviiliväestön nälkään. Talven lähestyessä
ja ruokavarastojen huvetessa kaupungin asukkaat tunsivatkin tämän todellisuuden nahoissaan.

Jonesin liikuttava teos on ihmisyyttä korostava kertomus Leningradin piirityksestä. Ääneen pääsevät kaupungin asukkaat, jotka kertovat suuresta kärsimyksestä mutta myös humaaniuden ja keskinäisen avunannon voimasta.
Fyysisesti heikentyneinäkin ihmiset löysivät itsestään kipinän auttaa muita ja luoda toivoa. Tämän symboliksi on noussut Sostakovitsin 7. sinfonia ja konsertti, joka valoi leningradilaisiin uskomatonta taistelutahtoa.

Lähteinään Jones käyttää piirityksen kokeneiden päiväkirjoja ja silminnäkijöiden lausuntoja. Hän ei kaihda puhumasta pitkään vaietuista tosiasioista, kuten ryöstelystä ja kannibalismista.

Hätkähdyttävintä on silti kaupungin
hallintoviranomaisten välinpitämättömyys, joka kylvi sisäistä tuhoa ja josta leningradilaiset maksoivat kovan hinnan. Myös Stalin piti tarkkaan huolta siitä, ettei tieto kaupungin kauhuista levinnyt sen rajojen ulkopuolelle. Piirityksen päättyessä vuonna 1944 lähes miljoona ihmistä oli menettänyt henkensä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Michael Jones

Julkaistu

2020-03-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

299 sivua

Tietoa kirjasta Leningrad

Mieleenpainuva Leningrad on hyvä tieto, jota kuunneltaessa ajankulu poistuu aivan. Opuksen on kirjoittanut Michael Jones. Kyseinen teos on sivumäärältään 299 sivua, joten lukemista piisaa lukuisaksi ajankohdaksi. Älä missään nimessä takerru vaan e-kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja ei pidättele sinua iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun pystyt lukemaan, puolestaan saatat nyt nauttia kirjasta aina kun tahdot kuten vaikka autossa. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Into Kustannus 2020-03-01. E- sekä äänikirjat jakavat miellyttävän tilaisuuden iloita kiehtovista kirjoista matkalla sekä kotona. Tämä onnistuu sulavasti, kunhan vain omistat puhelimen. Äänikirjasovellukset pyörivät tietyllä kk-maksulla, millä pystyt kuuntelemaan rajatomasti useita eri äänikirjoja tai lukemaan kiinnostavia digitaalisia kirjoja. Parasta asiakkaalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat ilmaista kokeilujaksoa ja näin pystyt vapaasti kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja ja kokeilla onko ohjelma justiinsa sinulle hyvä.