Äänikirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Liennytyksen suojasää maksuttomasti

Kuuban ohjuskriisi vuonna 1962 sai koko maailman varpailleen – olivatko Yhdysvallat ja Neuvostoliitto aikeissa aloittaa sodan? Onneksi ohjuskriisi lientyi, ja 1960-luvun lopulla kilpakumppanit alkoivat tutkia vähemmän vaarallisia väyliä nokitella toisiaan.

"Liennytyksen suojasää" käsittelee liennytyksen ajanjaksoa (1969–1979), jolloin Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton väliset kylmän sodan aikaiset jännitteet heikkenivät. HISTORIA-sarja käsittelee kiinnostavia historiallisia tapahtumia ja ihmisiä. Lyhyet artikkelit ja reportaasit tarjoavat asiantuntevan katsauksen historian puhutuimpiin ilmiöihin. Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-06-12

Lukija

Tapio Rauvala

Äänikirjan pituus

21 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Liennytyksen suojasää

Lue mielenkiintoinen tieto Liennytyksen suojasää, minkä kanssa vietät vertaistaan vailla olevia elämyksiä. Unknown Author toimii teoksen kirjoittajana. Liennytyksen suojasää on pituudeltaan 0 sivua, eli vallan kelvollinen pituus luettavaksi. Luettavan kirjan ohella tarjottavana on myös loistava äänikirja, minkä kanssa vietät normaalinopeudella 0:21:38 tuntia. Äänikirja on mukava konsti kuunnella kirjaa myös kun olet liikkeellä ja luo lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. Kyseisen äänikirjan äänenä on Tapio Rauvala. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2020-06-12. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin luot täysin tuoreen oven kirjojen tykö. Tarvitset ainoastaan kännykän niin mukanasi on rajattomasti kirjoja. Silloin kun tahdot mennä todella kirjojen todellisuuteen, sinun pitää pelkästään tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ ja käytössäsi on huikea yhditelmä erilaisia e-kirjoja. Kirjojen yrittäminen on samoin äärimmäisen vaivatonta, sillä kykenet sitoutumatta testata ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.