Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jarkko Martikainen - Lihavia luurankoja, laulujen sanat ja tarinat maksuttomasti

Rakastetun laulaja-lauluntekijän 50-vuotisjuhlakirja johdattaa kulissien taakse

Jarkko Martikainen on maamme arvostuimpia artisteja ja sanoittajia. Juhlakirjaan on koottu sata parasta Martikaisen itselleen ja muille tekemää sanoitusta sekä kiehtovia anekdootteja niiden taustalta.

Taustatarinat valottavat taiteilijaelämän eri puolia. Niissä seikkailevat monet eturivin taiteilijat, kuten Vesa-Matti Loiri, Jouni Hynynen ja Timo Rautiainen. Kuvituksena on Martikaisen, Ville Pirisen ja Ilkka Vuojalan piirroksia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jarkko Martikainen

Julkaistu

2020-07-20

Lukija

Jarkko Martikainen

Äänikirjan pituus

424 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Lihavia luurankoja, laulujen sanat ja tarinat

Kuuntele heti jännittävä tieto Lihavia luurankoja, laulujen sanat ja tarinat, jonka parissa saat verrattomia kokemuksia. Teoksen kirjoittajana on ollut Jarkko Martikainen. Teoksesta löytyy 0 sivua, niiden seassa kykenet viettää jännittäviä lukuhetkiä. Tottakai ei ole vaadittua taipua pelkästään luettavaan versioon, lisäksi valittavana on lisäksi 7:04:39 h pitkä äänikirja. Äänikirja on rentouttava konsti kuunnella kirjaa myöskin kun olet julkisessa ja luo myöskin kävelystä jännittävämmän. Kirjan on lukenut Jarkko Martikainen. Teoksen on julkaissut Otava 2020-07-20. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi aivan tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjat kuten myös e-kirjat liikkuvat helposti mukanasi puhelimessasi. Mikäli vaadit mennä kunnollisesti äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun aloittaa ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20euroa ja käytössäsi on mainio valikoima omalaatuisia äänikirjoja. Kirjojen yrittäminen on myös tosi mutkatonta, koska voit esteettömästi kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.