E-kirja

Lue tai kuuntele

Terhi Upola - Livenä ja läsnä maksuttomasti

Mitä toimittaja voi oppia tubettajalta? Miten verkkoteksti eroaa lehtijutusta? Miten journalismia tehdään yleisön kanssa?

Livenä ja läsnä näyttää havainnollisesti esimerkkien kautta, millaisia muotoja journalismi saa verkkoaikana. Uusien muotojen kehittäjät eri medioista kertovat omista juttutyypeistään ja siitä, mitä ovat kokeillessaan oppineet.

Kirja auttaa toimittajia ja sisällöntekijöitä omaksumaan uusia rooleja aikana, jona sosiaalinen media muuttaa nopeasti perinteisen median vaatimuksia. Samalla se auttaa löytämään itselle ja omalle medialle sopivaa äänensävyä muutoksen keskellä.

VTM Terhi Upola on Ylen A-studion verkkotuottaja, joka on tehnyt ja tuottanut sisältöjä ensisijaisesti verkkoon vuodesta 2010. Hän kouluttaa toimittajia juttutyypeistä, verkkokirjoittamisesta ja näkökulmittamisesta. Hän tykkää työssään eniten siitä, että pystyy yhdistämään yhteiskunnalliset aiheet ja verkon muotojen kehittämisen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Terhi Upola

Julkaistu

2018-06-11

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

167 sivua

Tietoa kirjasta Livenä ja läsnä

Kuuntele touhukas tieto Livenä ja läsnä, jonka avulla vastaanotat ainutkertaisia hetkiä. Terhi Upola toimii kirjan kirjoittajana. Tämä tieto pitää sisällään 167 sivua, joiden avulla iloita jopa moni ilta. Älä siitä huolimatta takerru yksin digitaaliseen kirjaan, yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella justiinsa siellä missä menetkään eli se saa matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Teoksen on julkaissut Art House 2018-06-11. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot tykkänään uuden oven kirjojen pariin. Se toimii jouheasti, kun vain omistat kännykän. Kirjojen kuunteleminen on sulavaa sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Mikäli vielä epäilet käyttäisitkö sinä tätä sovellusta, niin yritä sitä 2 viikon ajan.