E-kirja

Lue tai kuuntele

Antti Blåfield - Loistavat Erkot maksuttomasti

Yhden miehen yrityksestä maan suurimmaksi valtamediaksi - Helsingin Sanomien loiston loivat Eero, Eljas ja Aatos Erkko Erkot johtivat Helsingin Sanomia ja sen edeltäjää Päivä lehteä yli vuosisadan ajan.

Persoonina Erkot olivat hyvin erilaisia: Eero määrätietoinen työmyyrä, hänen poikansa Eljas räväkkä ja tunteellinen patruuna, pojanpoika Aatos arvoituksellinen uudistaja. Kirja kuvaa valtakunnan päälehden kehitystä kustantajien ja päätoimittajien kautta. Kuudentoista miehen ja kahden naisen päätoimittajajoukossa on niin Erkkojen uskollisia palvelijoita kuin haastajiakin, akateemisia älykköjä ja ikuisia ylioppilaita, itseään korostamattomia sananvapauden puolustajia ja oman loistonsa vankeja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Antti Blåfield

Julkaistu

2014-11-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

290 sivua

Tietoa kirjasta Loistavat Erkot

Vauhdikas Loistavat Erkot on jännä tieto, jota kuunneltaessa kellonaika karkkoaa kokonaan. Kirjan tekijänä on ollut Antti Blåfield. Tämä teos on pituudeltaan 290 sivua, näin ollen kirjaa riittää usemmaksi myöhäisillaksi. Luettavan kirjan kera tarjottavana on myös mahtava äänikirja, jonka mukana vietät 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei rajoita nautiskelemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sitä vastoin pystyt nyt nautiskella kirjasta missä ja milloin mielit kuten vaikka lenkillä. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2014-11-30 julkasijan Otava toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät maikoisan sauman nauttia upeista kirjoista matkalla sekä kotona. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat kulkevat mukavasti mukanasi puhelimessasi. Se onnistuu tilittämäll 10 - 15euron kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman määrän kirjoja missä kuunaan menetkään. Kun et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen sovellus hyvä sinulle, niin voit yrittää tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.