E-kirja

Lue tai kuuntele

Jaakkojuhani Peltonen, Ollimatti Peltonen - Lupa tappaa? maksuttomasti

Miksi valtioilla on lupa tappaa?

Sotia on käyty historian kaikkina aikoina, mutta miten ihmiset ovat niihin suhtautuneet? Vaikka menneisyyden sodat saattavat vaikuttaa mielettömiltä, ovat historian varhaisimmatkin aseelliset konfliktit vaatineet perusteluja ja oikeutusta ollakseen tavallisen kansan hyväksymiä. Hallitsijakaan ei voi käydä sotaa yksin.

Sodankäynnin oikeuttamisen historian alkuvaiheet kuljettavat mukanaan niin faraoiden Egyptiin kuin antiikin Välimerelle. Keskiajan Euroopassa sotaa käytiin Jumalan nimessä, ja Ranskan vallankumouksesta alkanut ideologioiden aika on tuonut mukanaan kokonaan uusia tapoja oikeuttaa konflikti. Mitkä keinot ovat läpi vuosituhansien pysyneet samana - ja mitkä ovat muuttuneet?

Lupa tappaa? -teos auttaa tunnistamaan, millä keinoin sotia ja konflikteja oikeutetaan. Historiallinen näkökulma syventää ymmärrystä myös tämän päivän maailmasta ja sotaan liittyvästä keskustelusta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jaakkojuhani Peltonen, Ollimatti Peltonen

Julkaistu

2019-05-08

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

230 sivua

Tietoa kirjasta Lupa tappaa?

Lupa tappaa? on jännittävä ja hauska tieto, mikä ei taatusti jätä todellakaan vaisuksi. Tämän fastastisen kirjan on laatinut Jaakkojuhani Peltonen, Ollimatti Peltonen. Tästä kirjasta löytää 230 sivua, joiden rinnalla voit elää ainutlaatuisia hetkiä. Ethän kuitenkaan rajoitu vain e-kirjaan, vaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin hyödyllinen käytäntö kuunnella kirjaa myös silloin kun olet autossa ja luo myöskin kävelystä ainutlaatuisemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-05-08 julkasijan Suomalaisen Kirjallisuuden Seura toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät oivan vaihtoehdon iloita mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa ja kotona. Tämä koko homma toimii sulavasti, jos vain omistat älypuhelimen. Suorittamalla kiinteän kuukausimaksun vapautat siis oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei toden totta lopu kirjat sinun elämässäsi. Kirjojen yrittäminen on kanssa erittäin mutkatonta, koska pystyt sitoutumatta testata palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.