Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Ari Turunen - Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit maksuttomasti

Miksi Aleksandriaan perustettiin kirjasto? Miksi muinaisessa Hangzhoussa virkamiehen piti osata kirjoittaa runoja? Miksi Amsterdam otti vastaan suuren määrän pakolaisia 1600-luvulla?

Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit loihtii lukijan silmien eteen yhdeksän aikansa metropolia. Ne menestyivät aikoinaan taloudellisesti, tieteellisesti ja taiteellisesti, koska sietivät erilaisia ihmisiä ja ideoita. Mistä kaupunkien loisto sai alkunsa ja mihin se päättyi? Millaisen perinnön ne jättivät maailmallemme?

Voisiko elinvoimaisuuden ja poliitikkojen peräänkuuluttaman kilpailukyvyn taata suvaitsemalla poikkiteloisia mielipiteitä, kritiikkiä ja vähemmistöjä?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ari Turunen

Julkaistu

2020-08-10

Lukija

Ari Turunen

Äänikirjan pituus

596 min

E-kirjan pituus

186 sivua

Tietoa kirjasta Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit

Kuuntele välittömästi touhukas tieto Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit, minkä kanssa elät verrattomia fiiliksiä. Tämän kirjan on kirjoittanut Ari Turunen. Tämän pituus on 186. Tämän lisäksi teoksesta on tehty myös kuunneltava versio, minkä kesto on 9:56:57 tuntia. Äänikirja ei rajoita kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, sen sijaan kykenet iloita kirjasta milloin haluat esim autossa. NAME äänikirjan äänenä on Ari Turunen. Kirja on julkaistu 2020-08-10 ja kirjan julkaisijana toimii Into Kustannus. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät aivan uuden tavan nautiskella kirjoista. Se koko homma toimii mutkattomasti, kun omistat älypuhelimen. Silloin kun mielit mennä kunnollisesti e-kirjojen pauloihin, sinun aloittaa suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20€ niin käytössäsi on iso valikoima omalaatuisia kirjoja. Kirjojen testaaminen on samoin suunnattoman vaivatonta, sillä kykenet sitoutumatta kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.