E-kirja

Lue tai kuuntele

Sari Mullola, Liisa Keltikangas-Järvinen - Maailman paras koulu? maksuttomasti

Kympin tytöt ja seiskan pojat - luonnonlakiko?

Kouluissa pitäisi ymmärtää temperamentin tuottamia eroja oppimistyyleissä eikä arvioida oppilasta hänen synnynnäisten temperamenttipiirteidensä perusteella.

Miksei koulumenestys korreloi työuran kanssa? Miksi pisamenestyjä tuottaa niin paljon koulupudokkaita? Nykyisin kouluissa yritetään ottaa huomioon lasten yksilöllisyys, mutta vaillinaisen tiedon takia siinä ei ole onnistuttu parhaalla mahdollisella tavalla. Sen sijaan että ymmärrettäisiin lasten olevan oikeasti yksilöitä omine erilaisine oppimistyyleineen, heitä palkitaan ja rangaistaan temperamenttipiirteiden perusteella. Samoja temperamenttipiirteitä vieläpä arvostetaan eri tavalla tyttöjen ja poikien kohdalla. Mitä pitäisi tehdä, että lapset saisivat opetuksesta parhaan mahdollisen hyödyn ja että koulu olisi reilu paikka?

Psykologian professori Liisa Keltikangas-Järvinen on temperamenttitutkimuksen uranuurtaja ja arvostettu tietokirjailija. Filosofian tohtori Sari Mullola kirjoitti väitöskirjansa aiheesta temperamentti ja oppilasarviointi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sari Mullola, Liisa Keltikangas-Järvinen

Julkaistu

2014-07-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

103 sivua

Tietoa kirjasta Maailman paras koulu?

Maailman paras koulu? on vaikuttava sekä mielenkiintoinen tieto, mikä ei jätä lukijaansa kylmäksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Sari Mullola, Liisa Keltikangas-Järvinen. Lukemista löytyy 103 sivua, minkä parissa saatat vastaanottaa mahtavia hetkiä. Ethän kuitenkaan jää vaan e-kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja voi olla hyödyllinen käytäntö kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet liikkumassa ja se saa lisäksi iltalenkistä kivemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2014-07-28 julkaisijan WSOY toimesta. Aloita välittömästi äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin pääset nauttimaan kirjoista aivan tuoreella tavalla. Äänikirjojen käyttämiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat mielimäsi kirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Parasta asiakkaalle on että, lähes kaikki palvelut tarjoavat ilmaista ilmaisjaksoa ja siten kykenet rajoittamattomasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja ja miettiä onko palvelu justiinsa sinulle oikea.