E-kirja

Lue tai kuuntele

Torill Kornfeldt - Mammutin paluu – Sukupuuttoon kuolleiden lajien uusi tuleminen maksuttomasti

Kiehtova ja helppolukuinen tietokirja yrityksestä herättää henkiin sukupuuttoon kuolleita eläimiä ja kasveja. Kirja on kuin todeksi tullutta science fictionia ja etenee jännittävästi kuin romaani. Kulkevatko mammutit vielä kerran Siperian aroilla? Asettuvatko alkuhärät uudelleen Eurooppaan? Näemmekö joskus dinosauruksen ja linnun välimuodon lentävän taivaalla? Kaikki tämä saattaa olla mahdollista nopeammin kuin arvaammekaan.

Tiedemiehet ja -naiset eri puolilla maailmaa etsivät keinoja herättää eloon eläin- ja kasvilajeja, jotka ovat kuolleet sukupuuttoon joko meidän aikanamme tai jo vuosisatoja sitten. Ratkaisun uskotaan löytyvän fossiileista ja huimin harppauksin edenneestä geeniteknologiasta. Moni myös kyseenalaistaa nämä hankkeet. Kukaan ei osaa varmasti arvioida, mitä seurauksia kadonneiden lajien palauttamisella maailmaan olisi.

Kirjaansa varten Kornfeldt tutustui alan uusimpiin tutkimusprojekteihin, haastatteli tieteen tekijöitä eri puolilla maailmaa, näki omin silmin mammutin, joka on ollut jäätyneenä kaksikymmentä tuhatta vuotta ja vieraili paikoissa, joissa noiden karvaisten jättiläisten on tarkoitus taas tulevaisuudessa elää.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Torill Kornfeldt

Julkaistu

2017-09-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

164 sivua

Tietoa kirjasta Mammutin paluu – Sukupuuttoon kuolleiden lajien uusi tuleminen

Lue välittömästi vauhdikas tieto Mammutin paluu – Sukupuuttoon kuolleiden lajien uusi tuleminen, jonka kanssa tunnet ainutlaatuisia kokemuksia. Kirjan tuotti Torill Kornfeldt. Tästä kirjasta löytää 164 sivua, minkä kanssa pystyt viettää jännittäviä tuntemuksia. E-kirjan lisänä käytettävänä on myös äänikirja, jonka parissa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei pidättele lukijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sen sijaan voit nautiskella kirjasta milloin haluat kuten vaikka automatkalla. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2017-09-03 julkasijan Minerva Kustannus toimesta. Aloita saman tien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen jolloin kykenet iloitsemaan kirjoista aivan tuoreella keinolla. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit parhaan sovelluksen. Mikäli haluat päästä kunnollisesti äänikirjojen pauloihin, niin sinun aloittaa maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa jolloin hyödynnettävänäsi on iso valikoima erilaisia e-kirjoja. Jos edelleen epäilet käyttäisitkö sinä sovellusta, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.