Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jussi Eskola, Pekka Mäntylä - Me mennään kisoihin maksuttomasti

Saavutus iski Huuhkaja-pelaajiin saunassa: "Me mennään kisoihin!"

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen riemukas eteneminen ensi kertaa

arvokisoihin sykähdytti koko Suomea loppuvuodesta 2019.

Miltä uroteko tuntui pelaajista? Huuhkajakapteenit Tim Sparv, Lukas Hradecký ja Paulus Arajuuri kertovat omin sanoin koko karsintaurakan. Oman näkökulmansa antavat Huuhkajien pitkäaikainen huoltaja Gunnar Yliharju sekä yli 70 A-maaottelua pelannut Mika Nurmela. Mikä siivitti Huuhkajat kisoihin nyt ensimmäisen kerran?

Kirja on kehityskertomus kovia kokeneesta joukkueesta, josta on parissa vuodessa kasvanut enemmän kuin osiensa summa. Runsaasti ennen näkemättömiä kuvia sisältävä teos vie EM-karsintaprojektin tapahtumien ytimeen ja kulissien taakse.

Jussi Eskola on helsinkiläinen valokuvaaja, kirjoittaja ja elämäntapajalkapalloilija, joka on matkustanut maajoukkueen valokuvaajana lähes kaksikymmentä vuotta.

Pekka Mäntylä on helsinkiläinen vapaa kirjoittaja ja alasarjafutaaja, joka on seurannut jalkapallomaajoukkuetta pikkupojasta asti kannattajana ja työtehtävissä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jussi Eskola, Pekka Mäntylä

Julkaistu

2020-03-24

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

160 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Me mennään kisoihin

Jännittävä Me mennään kisoihin on jännä tieto, mitä lukiessa ajankulu poistuu täydellisesti. Kirjan tekijänä on ollut Jussi Eskola, Pekka Mäntylä. Me mennään kisoihin on pituudeltaan 0 sivua, joten näinollen osuva pituus luettavaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka parissa koet lukuhetkiä jopa 2:40:38 h. Äänikirja on hyödyllinen tapa nauttia kirjaa ollessasi ratikassa, autossa tai vaikkapa ulkoilemassa. Tämän äänikirjan lukijana on Toni Kamula. Kirja on alunperin julkaistu 2020-03-24 julkaisijan Tammi toimesta. Pane alulle samantien äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin pystyt iloitsemaan kirjoista tyystin uudenaikaisella tavalla. Äänikirjat ja elektroniset kirjat liikkuvat sopivasti mukanasi omassa kännykässäsi. Silloin kun tahdot mennä kunnolla e-kirjojen maailmaan, sinun tulee ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e jolloin hyödynnettävänäsi on mainio kokoelma omalaatuisia e-kirjoja. Paras vierailijalle on että, melkein kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat maksutonta kokeilujaksoa ja näin voit vapaasti kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko palvelu juuri sinulle otollinen.