E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Menneisyyden rakentajat – Teoriat historiantutkimuksessa maksuttomasti

Historiantutkimuksessa hyödynnetään teoreettista tietämystä aina jollakin tavoin. Tutkimus perustuu jäsentelyihin, valintoihin ja käsitteisiin, mutta tutkimustekstissä tämä ei useinkaan näy. Teoriat ja niiden käyttö tutkimuksen apuvälineinä ovat jääneet vähälle huomiolle myös historian teoreettisissa menetelmäoppaissa.

Menneisyyden rakentajat tarkastelee kriittisesti ja ennakkoluulottomasti eri teoriaperinteiden ja historian välistä suhdetta. Teorioita käytetään historiantutkimuksen apuna monipuolisesti ja vaihtelevasti: ei ole olemassa yhtä ”historianteoriaa”, vaan yleensä historioitsija lainaa, soveltaa ja kehittää lähitieteiden teoreettista tietämystä.

Historiantutkija voi myös keskustella erilaisten teoriaperinteiden kanssa. Teos tarkastelee mm. luonnon- ja käyttäytymistieteiden hyödyntämistä sekä ns. digihumanismia ja big datan käyttöä historiantutkimuksessa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2018-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

286 sivua

Tietoa kirjasta Menneisyyden rakentajat – Teoriat historiantutkimuksessa

Lue välittömästi mielenkiintoinen tieto Menneisyyden rakentajat – Teoriat historiantutkimuksessa, minkä avulla elät suurenmoisia hetkiä. Kirjan loi Unknown Author. Kyseinen tieto pitää sisällään 286 sivua, minkä rinnalla iloita jopa moni ilta. Nytkään ei ole pakko taipua vain luettavaan versioon, lisäksi valittavana on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Tämä kirja ei hillitse nautiskelemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun kykenet lukemaan, puolestaan kykenet nautiskella kirjasta silloin kun haluat kuten bussissa. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2018-05-01 julkaisijan Gaudeamus toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät täysin uudenaikaisen keinon iloita kirjoista. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat siirtyvät helposti mukana puhelimessasi. Se kaikki onnistuu tilittämällä 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä menetkään. Kun et ole varma onko tämän kaltainen palvelu soveluas sinulle, niin voit yrittää valitsemaasi palvelua 2 viikon ajan.