Lue tai kuuntele

Svend Brinkmann - Mitä on olla ihminen? maksuttomasti

Ihmistä etsimässä

Mitä on olla ihminen? Svend Brinkmann vastaa kysymykseen kertomalla fiktiivisen tarinan nuoresta, introvertista Andreaksesta, joka lähtee suurelle kiertomatkalle halki Euroopan. Kirja vie matkalle ihmisyyteen ja ajattelun ytimeen.

Matkallaan Andreas tulee tietoisemmaksi siitä, millainen olento ihminen on – sekä hyvässä että pahassa. Hän tapaa ihmisiä, joilta hän oppii elämästä, ja kohtaa kasvokkain Euroopan taide- ja kulttuurihistorian.

Matkalle poika saa mukaansa arvoituksellisen käsikirjoituksen. Siinä esitellyt kuusi eri ihmiskuvaa lähtökohtanaan hän tutustuu Euroopan suuriin filosofeihin ja tieteenharjoittajiin. Lukijalle – nuorelle tai vanhalle – tarjoutuu helposti lähestyttävä johdatus eurooppalaiseen filosofiaan ja Brinkmannin omiin ajatuksiin siitä, mitä on olla ihminen.

Svend Brinkmann on Ålborgin yliopiston psykologian professori. Hänen tutkimuksensa ovat suuntautuneet psykologian, filosofian ja kulttuurintutkimuksen raja-alueille, ja hän on kirjoittanut näistä aihepiireistä runsaasti kirjoja ja artikkeleita. Suomeksi Brinkmannilta on aiemmin julkaistu itsehoito-oppaiden vastaopas Pysy lujana. Elämä ilman self-helpiä (2016).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Svend Brinkmann

Julkaistu

2021-02-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Mitä on olla ihminen?

Mitä on olla ihminen? on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän huikean teoksen on raapustanut Svend Brinkmann. Kyseinen Category on pituudeltaan 0 sivua, eli riemua piisaa lukuisaksi myöhäisillaksi. Tottakai ei ole silti tarve rajoittua vain luettavaan versioon, lisänä saatavissa on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin kätevä käytäntö nauttia kirjaa olitpa sitten junassa, autossa tai vaikkapa lenkillä. Äänikirjan lumoavana lukijana toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2021-02-02 julkasijan tuntematon toimesta. E- sekä äänikirjat antavat miellyttävän mahdollisuuden nauttia kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Tämä sujuu luonnikkaasti, kun vain omistat kännykän. Tämä kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 20€ kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan liikut. Iso osa palveluista tarjoilee samoin maksuttoman kokeilun, milloin kykenet esteettömästi tutkia palvelua ilman euroakaan*.