E-kirja

Lue tai kuuntele

Eetu Kauppinen - Miten lauluni syntyvät? maksuttomasti

Mistä laulut syntyvät? Kuinka lauluntekijäksi tullaan? Millaista on lauluntekijän arki?

Suomen kokoisessa maassa laulunteolla toimeen tuleminen on vaikeaa. Ehkä juuri siksi tai siitä huolimatta lauluntekoon ajavat muut kuin taloudelliset motiivit. Laulujen pääoma on luonteeltaan enemmän henkistä kuin aineellista.

Teoksessa yhdeksän tunnettua suomalaista lauluntekijää kertoo urastaan ja taiteestaan. Tunnustettujen tekijöiden teksteissä painottuvat punnitut näkemykset laulunteon syistä ja metodeista.

Kirjoitukset avaavat huikeita näkymiä kiitettyjen taiteilijoiden sielunmaisemaan ja yhdistävät heidät osaksi suomalaisten lauluntekijöiden suurta jatkumoa.

Kuinka heistä on tullut mitä he nyt ovat?

Moniääniseen teokseen on kirjoittanut yhdeksän lauluntekijää, jotka ovat kaikki omassa tyylilajissaan tunnustettuja ja aktiivisia taiteilijoita: Asa, Chisu, Jouni Hynynen, Samae Koskinen, Jarkko Martikainen, Iisa, Olavi Uusivirta, Maija Vilkkumaa ja A. W. Yrjänä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eetu Kauppinen

Julkaistu

2017-08-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

152 sivua

Tietoa kirjasta Miten lauluni syntyvät?

Miten lauluni syntyvät? on mukaansatempaava ja mielenkiintoinen tieto, joka ei todella jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Kirjan kirjoitti Eetu Kauppinen. Kyseisestä kirjasta löytää 152 sivua, joiden parissa mahdat viettää mahtavia elämyksiä. E-kirjan kanssa tarjolla on myös loistava äänikirja, jonka parissa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella täsmälleen siellä missä kuljetkaan eli se luo matkasta kiinnostavamman. Tässä lukijana toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-08-25 julkasijan Suomalaisen Kirjallisuuden Seura toimesta. E- ja äänikirjat jakavat hyvän keinon nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkalla tai kotona. Äänikirjojen käyttämiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat mielimäsi ohjelman. Maksamalla kiinteän kuukausimaksun korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Kun et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen sovellus hyvä sinulle, niin pystyt testata valitsemaasi palvelua 2 viikon ajan.