Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Juha Kauppinen - Monimuotoisuus maksuttomasti

Luonnon monimuotoisuus hupenee. Mitä tämä oikeastaan tarkoittaa? Kuinka ilmiö näkyy Suomessa? Palkittu tutkiva toimittaja Juha Kauppinen lopetti toimittajan työnsä puoleksitoista vuodeksi selvittääkseen, mistä luonnon monimuotoisuuden katoamisessa on kysymys. Syntyi reportaasikirja matkasta Suomeen, suomalaisten lajien katoamispaikoille.

Yksittäisten lajien tarkastelusta aukeaa ikkunoita tuhansien ja miljoonien vuosien taakse ja toisaalta viime vuosikymmeniin, jolloin luonnontilainen luonto on dramaattisella tavalla kadonnut Suomesta, kuten lähes kaikkialta maailmasta. Kirja kokoaa yhteen kymmenet pienet uutiset ja kertoo suuren tarinan niiden taustalla, ihmisen elämän seuraukset maapallolla. Kertomuksen tapahtumapaikkana on Suomi, mutta se puhuu koko maailmasta.

Monimuotoisuus on matka metsiin, soille, niityille ja jokivarsiin. Luontoon, joka on köyhtynyt, mutta jota ei Suomessa vielä ole tuhottu kokonaan. Kirjan viesti on, että meillä on aikaa, mutta ei tuhlattavaksi asti. Suomen ainutlaatuinen luonto näyttäytyy yksittäisten tarinoiden kautta, monimutkaiset, vaikeasti hahmotettavat asiat on purettu jokaiselle ymmärrettävään muotoon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juha Kauppinen

Julkaistu

2019-10-16

Lukija

Juhani Rajalin

Äänikirjan pituus

708 min

E-kirjan pituus

251 sivua

Tietoa kirjasta Monimuotoisuus

Lue nyt lumoava tieto Monimuotoisuus, minkä rinnalla koet uniikkeja fiiliksiä. Juha Kauppinen toimii kirjan kirjoittajana. Monimuotoisuus on pituudeltaan 251 sivua, elikä sopiva pituus lukemiseen. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä kera vastaanotat jopa 11:48:52 h. Äänikirja onkin mukava konsti kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, bussissa tai vaikka pyöräilemässä. Tämän kirjan lukijana toimii Juhani Rajalin. Kirja on alunperin julkaistu 2019-10-16 julkaisijan Siltala toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin vetoava tapa lukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikinä oletkaan. Äänikirjojen kuunteluun sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat sopivan sovelluksen. Kun tahdot mennä kunnollisesti kirjojen maailmaan, sinun aloittaa maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa jolloin käytössäsi on isokokoinen valikoima erilaisia kirjoja. Äänikirjojen kokeileminen on myös vilpittömän mutkatonta, koska kykenet rajattomasti testata ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.