E-kirja

Lue tai kuuntele

Heikki Aittokoski - Narrien laiva maksuttomasti

Narrien laiva on Helsingin Sanomien ulkomaantoimituksen pitkäaikaisen esimiehen, Heikki Aittokosken syväluotaus maailmasta. Kirjassaan hän hakee vastauksia suuriin kysymyksiin, jotka vuosien varrella ovat jääneet kaihertamaan uutistyössä. Hän tarkastelee muun muassa sotaa Somaliassa, köyhyyttä Nicaraguassa, riistoa Bangladeshissä, ökyrikkaiden taideharrastuksia Lontoossa ja korruptiota Ukrainassa.

Narrien laiva lähtee kuitenkin liikkeelle Saksasta, jossa muuan Sebastian Brant julkaisi vuonna 1494 teoksen nimeltään Das Narren Schyff. Myöhäiskeskiajan menestysteoksessa Brant ruoti pieleen mennyttä maailmaa. Sorto oli voimissaan, ahneus kukoisti, köyhälistö kärsi. Aittokoski purjehtii omalla Narrien laivallaan nykyajassa mutta Brantin hengessä.

Aittokoski on moninkertaisesti palkittu journalisti ja kirjailija. Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon hän sai vuonna 2017. Hänen tuorein kirjansa Kuolemantanssi valittiin vuoden 2016 Tieto-Finlandia-ehdokkaaksi.

Theodor-Aue-kulttuuripalkinnon Aittokoski sai vuonna 2015, Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon vuonna 2014 sekä Lauri Jäntin kunniamaininnan tietokirjastaan Narrien laiva vuonna 2013.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heikki Aittokoski

Julkaistu

2013-08-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

249 sivua

Tietoa kirjasta Narrien laiva

Narrien laiva on jännittävä ja kiintoisa tieto, mikä ei takuulla jätä lukijaansa väsyneeksi. Tämän upean kirjan on kynäillyt Heikki Aittokoski. Teoksen pituus on 249. Tässä tapauksessa ei ole onneksi tarve tyytyä yksin luettavaan versioon, lisäksi kuunneltavissa on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Kuunneltava kirja ei rajoita kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta vain silloin kun kykenet lukemaan, puolestaan pystyt nyt nauttia kirjasta aina kun mielit muun muassa ratikassa. Tämän äänikirjan lukija on tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2013-08-30 ja kirjan julkaisijana toimii HS Kirjat. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin mieleinen konstilukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikänään olet. Tarviit ainoastaan puhelimen ja mukanasi on mittaamattomasti kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät tavallisesti kiinteällä kuukausimaksulla, millä pystyy kuuntelemaan määrättömästi lukuisia äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia elektronisia kirjoja. Mikäli edelleen epäilet käyttäisitkö ohjelmaa, niin testaa sitä 2 viikon ajan.