E-kirja

Lue tai kuuntele

Kirsi Ranto - Ole se valo joka olet maksuttomasti

Vuoden 1998 tangokuningatar Kirsi Ranto kertoo, miten onnenhuuma ja suosio vaihtuivat loppuunpalamiseen. Hän menetti niin uran, avioliiton kuin elämänuskonkin, ja nämä kokemukset johdattivat hänet voimallisen kysymyksen äärelle: "Kuka minä olen?"

Ole se valo joka olet on inspiroiva omaelämäkerrallinen seikkailumatka ja kertomus avautumisesta ilolle ja rakkaudelle. Johdattajina matkalla toimivat enkelit sekä halaava hyväntekijä Äiti Amma, jonka ashramissa eli henkisessä keskuksessa Intiassa Kirsi nykyisin vierailee kahdesti vuodessa.

"Enkelit ja Amma eivät edusta minulle mitään erityistä uskontoa, vaan he ovat opettaneet minulle syvempää itsetuntemusta ja valoisampaa elämänasennetta. Toivon, että lukiessasi tätä kirjaa näet kaiken sen ohjauksen, jota sinäkin saat elämässäsi osaksesi. Mikään ei ole sattumaa. Et ole koskaan yksin." Kirjan mukana on Kirsi Rannon musiikkia sisältävä CD, joka johdattaa kuulijan meditaatioon, rentoutumiseen ja hiljentymiseen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kirsi Ranto

Julkaistu

2013-10-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

168 sivua

Tietoa kirjasta Ole se valo joka olet

Kuuntele lumoava tieto Ole se valo joka olet, jonka parissa vietät ainutkertaisia elämyksiä. Tämän erinomaisen teoksen on kirjoittanut Kirsi Ranto. Tämä kirja on pituudeltaan 168 sivua, joten riemua riittää muutamaksi ajankohdaksi. E-kirjan lisänä käytettävänä on lisäksi omaperäinen äänikirja, minkä avulla vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei estä kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään silloin kun pystyt lukemaan, puolestaan voit nyt nautiskella kirjasta heti kun tahdot muun muassa kävelyllä. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Tammi 2013-10-20. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan perusteellisesti innovatiivisen konstin nauttia kirjoista. Tarviit ainoastaan älypuhelimen ja kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä 10-20e kk-maksulla, jolla kykenet kuuntelemaan määrättömästi lukuisia äänikirjoja sekä lukemaan kiintoisia e-kirjoja. Paras käyttäjälle on että, lähimain kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat maksutonta kokeilujaksoa ja siten pystyt rajoittamattomasti kokeilla parin viikon ajan kirjoja ja selvittää onko sovellus sinulle kelp.