E-kirja

Lue tai kuuntele

Mika Mölsä - Operaatio ullakko maksuttomasti

Kun Suomen rikkaimpaan sukuun kuuluva henkilö siepataan jättimäisten lunnaiden toivossa, on kyse yhdestä Suomen rikoshistorian poikkeuksellisimmista teoista.

Operaatio Ullakko, nimi jolla poliisi kidnappausta selvitti, käynnisti Suomessa ennennäkemättömät rikostutkimukset. Poliisi piti aluksi sieppausta ulkomaalaisten huippurikollisten työnä. Monenlaiset oudot yhteensattumat tukivat tätä teoriaa. Totuus oli vielä ihmeellisempi. Kaappauksen suunnitteli ja toteutti yksi mies, turkulainen juristi Juha Turunen.

Operaatio Ullakon on kirjoittanut Ilta-Sanomien rikostoimittaja Mika Mölsä kymmenien haastattelujen ja laajojen selvitysten perusteella. Kirja etenee kuin jännitysromaani paljastaen kuinka poliisi pääsi tunti tunnilta lähemmäksi Turusta ja rikoksen selviämistä. Mölsä myös haastatteli yhdeksän vuoden vankeustuomion saanutta tekijää vuosi tapahtumien jälkeen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mika Mölsä

Julkaistu

2009-12-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

112 sivua

Tietoa kirjasta Operaatio ullakko

Kuuntele välittömästi vauhdikas tieto Operaatio ullakko, minkä rinnalla koet ainutlaatuisia hetkiä. Mika Mölsä on teoksen kirjoittajana. Kyseinen Category on sivumäärältään 112 sivua, näin ollen nautintoa piisaa moneksi hetkeksi. Luettavan kirjan kanssa käytettävänä on myös mainio äänikirja, minkä kera vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella ihan siellä jossa ikinä liikutkaan eli se saa matkasta kiehtovamman. Kirjan mieleisenä lukijana toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2009-12-31 julkaisijan Pulitzer toimesta. E- sekä äänikirjat esittävät uuden vaihtoehdon nauttia jännittävistä kirjoista matkustaessa ja kotona. Tämä koko homma toimii mutkattomasti, jos omistat puhelimen. Suorittamalla noin 15€ kuukausimaksun aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Jos epäröit käyttäisitkö sinä tätä palvelua, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.