E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Pakolaisuudesta kotiin maksuttomasti

Maailman kriisialueiden jatkuva sotatila on pakottanut miljoonat ihmiset pakenemaan kodeistaan kohti turvallisempia oloja. Samaan aikaan vastaanottavia maita piinaavat talousongelmat ja työttömyys sekä lisääntyvien terrori-iskujen pelko.

Pakolaisuuteen liittyy hyvin monimutkaisia taloudellisia, kulttuurisia ja poliittisia kysymyksiä. Asiasta joudutaan muodostamaan näkemyksiä hajanaisten tietojen pohjalta niin yhteiskunnallisella tasolla kuin yksittäisten ihmisten keskuudessakin. Tiedon puute on omiaan ruokkimaan ennakkoluuloja, väärinkäsityksiä ja vihapuhetta.

Pakolaisuudesta kotiin kokoaa yhteen pakolaisuuskysymyksen eri näkökulmia. Siinä perehdytään pakolaisuuden vaiheisiin syntyprosessista aina paikan löytymiseen uudesta kotimaasta. Erityishuomio kiinnittyy kotouttamiseen: sen onnistuminen hyödyttää sekä ihmistä itseään että vastaanottavaa maata. Teoksessa äänen saavat paitsi auttajat myös pakolaiset itse tarinoidensa kautta. Se toimii käsikirjana pakolaisten parissa toimiville työntekijöille ja järjestöille mutta antaa ajattelemisen aiheita jokaiselle yhteiskunnan muutosvoimista kiinnostuneelle kansalaiselle.

Kirjoittajat ovat tutkijoita ja käytännön pakolaistyön ammattilaisia, ja teos soveltuu hyvin myös oppikirjaksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2016-08-29

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

173 sivua

Tietoa kirjasta Pakolaisuudesta kotiin

Kiintoisa Pakolaisuudesta kotiin on mainio tieto, mitä lukiessa aika häviää kerrassaan. Kirjan teki Unknown Author. Kyseisestä kirjasta löytyy 173 sivua, joiden avulla mahdat saada mielenkiintoisa hetkiä. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä matkassa koet peräti 0:00:00 h. Äänikirjaa voit kuunnella täsmälleen siellä missä milloinkin kuljetkaan joten se luo matkasta kiinnostavamman. Tämän äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Teos on julkaistu 2016-08-29 ja kirjan julkaisijana on Gaudeamus. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi aivan uuden oven kirjojen tykö. Tarvitset kännykän jolloin mukanasi on lukematon määrä kirjoja. Kun vaadit mennä' kunnollisesti kirjojen maailmaan, niin sinun pitää vain suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ ja sinulla on eeppinen yhditelmä omalaatuisia e-kirjoja. Mikäli yhä epäilet käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.