E-kirja

Lue tai kuuntele

Jaakko Kemppainen - Pelisuunnittelijan peruskirja maksuttomasti

Kokonainen sukupolvi on jo varttunut tietokonepelien kiehtovassa maailmassa. Moni on saanut uudesta vapaa-ajanviettotavasta kestävän luovan harrasteen, ja yhä useampi on ryhtynyt itsekin suunnittelemaan pelejä - myös ammatiksi asti. Ensimmäinen suomeksi kirjoitettu alan teos on tarkoitettu opastukseksi jokaiselle tietokonepelien suunnittelusta kiinnostuneelle. Kirja myös valottaa pelisuunnittelun suhteita muihin luovan työn muotoihin kuten elokuvaan ja musiikkiin. Juho Juntusen sarjakuvat kuvittavat kirjaa herkullisen värikkäästi.

Jaakko Kemppainen on itse käynyt läpi pitkän tien innokkaasta harrastajasta pelialan täysiveriseksi ammattilaiseksi. Teoksessaan Kemppainen käy läpi rohkaisevassa hengessä läpi yrityksiään ja erehdyksiäään matkallaan kohti onnistumisen hetkien myötä koittavaa riemuntunnetta. Kemppainen aloitti helmikuussa 2019 työnsä Suomen ensimmäisenä pelialan läänintaiteilijana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jaakko Kemppainen

Julkaistu

2019-09-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

107 sivua

Tietoa kirjasta Pelisuunnittelijan peruskirja

Lue nyt lumoava tieto Pelisuunnittelijan peruskirja, jonka mukana elät uniikkeja hetkiä. Tämän mahtavan teoksen on kirjoittanut Jaakko Kemppainen. Tämä tieto pitää sisällään 107 sivua, joiden avulla nautiskella vaikka moni hetki. Luettavan kirjan lisäksi saatavilla on loistava äänikirja, minkä parissa vietät 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei rajoita kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta vain silloin kun kykenet lukemaan, sitä vastoin kykenet iloita kirjasta missä ja milloin haluat kuten bussissa. Tässä lukijana on tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Aviador 2019-09-30. E- sekä äänikirjat tuottavat nautittavan sauman iloita mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa tai kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat parhaan ohjelman. Kun mielit mennä oikeasti äänikirjojen pauloihin, niin sinun tulee suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ niin käytössäsi on valtava valikoima omalaatuisia äänikirjoja. Kun vielä epäilet käyttäisitkö sinä tätä sovellusta, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.