E-kirja

Lue tai kuuntele

Simo Ojanen - Pelle Hermanni ja äitiliini maksuttomasti

Pelle Hermannilla on lämpimät välit herttaiseen äitiinsä, jota Hermanni kutsuu äitiliiniksi. Äitiliinin syntymäpäivä on tulossa, ja sekös saa Hermannin elämän pois tolaltaan – Hermannin täytyy keksiä äitiliinille lahja! Äidille on kovin vaikeaa keksiä vietävää, sillä äitiliini asuu pienessä talossa, joka on jo tupaten täynnä tavaraa.

Ja tapahtuu Hermannin arjessa tietysti kaikkea muutakin äidin syntymäpäivien lisäksi: pellen elämää sekoittaa niin voimannostajanainen kuin myös mystinen koira. Simo Ojanen (1940–) on suomalainen kirjailija, toimittaja ja käsikirjoittaja. Hän on julkaissut erityisesti lasten- ja nuortenkirjallisuutta. Ojanen käsikirjoitti Ylelle "Sirkuspelle Hermanni"-lastenohjelmaa 1978–1988, ja ensimmäisen Pelle Hermannista kertovan kirjan hän julkaisi vuonna 1982. Ojanen on käsikirjoittanut myös "Rölli"-televisiosarjaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Simo Ojanen

Julkaistu

2020-09-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

35 sivua

Tietoa kirjasta Pelle Hermanni ja äitiliini

Pelle Hermanni ja äitiliini on jännä ja iloinen tieto, joka ei ehdottomasti jätä todellakaan kylmäksi. Tämän suurenmoisen teoksen on kynäillyt Simo Ojanen. Kirjan pituus on 35. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka seurassa kuuntelet peräti 0:00:00 h. Äänikirjaa kykenee kuunnella siellä missä ikinä menet ja se tekee matkasta kuin matkasta kiintoisamman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirja on julkaistu 2020-09-02 ja teoksen julkaisijana toimii Saga Egmont. Ääni – ja e-kirja on mahtava keinolukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan kuljetkaan. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit mielimäsi ohjelman. Tämä onnistuu tilittämällä 10 - 15euron kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä ikinä menet. Parasta asiakkaalle on että, lähes kaikki sovellukset tarjoavat ilmaista kokeilujaksoa ja näin voit sitoutumatta testata kahden viikon ajan äänikirjoja sekä kokeilla onko palvelu justiinsa sinulle sovelias.