E-kirja

Lue tai kuuntele

Juha Suoranta - Piilottajan päiväkirja maksuttomasti

Mitä tapahtuu, kun suomalaisprofessori yrittää oikaista maahanmuuttoviranomaisten virheen?

Keväällä 2009 erikoinen sattuma muutti Ashraf Sahilin elämän. Nuori afganistanilaismies odotti turkulaisessa vastaanottokeskuksessa käännytystä, kun maailmaa kiertänyt kiireellinen avunpyyntö saavutti tamperelaisen professorin: voisiko joku auttaa Ashrafia?

Juha Suoranta tarjosi turvapaikan ventovieraalle, vieraassa tilanteessa olevalle pojalle. Piilottajan päiväkirjassa Suoranta kertoo kohtaamisestaan suomalaisen maahanmuuttopolitiikan kanssa: moraalista, toivosta, voitoista ja tappioista nyky-Suomessa. Kirja itkettää ja naurattaa - ja on selvän tosi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juha Suoranta

Julkaistu

2010-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

119 sivua

Tietoa kirjasta Piilottajan päiväkirja

Uskomaton Piilottajan päiväkirja on fantasinen tieto, jota lukiessa ajankulu karkkoaa kerrassaan. Tämän on kirjoittanut Juha Suoranta. Piilottajan päiväkirja on pituudeltaan 119 sivua, siis oikein kelvollinen pituus lukemiseen. Nytkään ei ole onneksi vaadittua tyytyä ainoastaan luettavaan versioon, poimittavana on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella täsmälleen siellä jossa liikutkaan joten se saa matkastasi mielenkiintoisemman. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2010-06-01 julkasijan Into Kustannus toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoavat helpon keinon iloita mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Tämä koko juttu sujuu luonnikkaasti, mikäli ainoastaan omistat puhelimen. Maksamalla noin 10€ kuukausimaksun avaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei taatusti lopu kirjat omana elinaikanasi. Monet ohjelmista tarjoaa kanssa maksuttoman kokeilujakson, milloin pystyt rajattomasti yrittää sovellusta ilman euroakaan*.