Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jaakko Tahkokallio - Pimeä aika maksuttomasti

Huppupäiset pyövelit katkovat ihmisten kauloja, noitia poltetaan, taikausko kukoistaa. Kirkko päättää kaikesta ihmisten elämässä ja maapallon uskotaan olevan litteä. Tällaista oli elämä keskiajalla - vai oliko sittenkään?

Ajatus pimeästä keskiajasta elää sitkeästi osana kertomusta modernin länsimaisen sivilisaation noususta. Keskiaika nähdään synkkänä kautena antiikin ja renessanssin loiston välissä, ja sille on varattu konnan rooli tarinassa yhteiskuntamme kehityksestä. Tätä väritettyä kuvaa on pönkitetty myös populaarikulttuurissa goottilaisesta kauhuromantiikasta moderniin fantasiakirjallisuuteen ja historiallisiin tv-sarjoihin.

Pimeä aika -teoksessa keskiajan asiantuntija Jaakko Tahkokallio oikoo kymmenen yleistä väärinkäsitystä keskiajasta. Murtamalla myytin kerrallaan hän piirtää todenperäisemmän kuvan aikakaudesta, jossa ihmiset eivät olleet vain väkivaltaisia tai kirkko tieteen kehityksen tiellä - ja miekkailu näytti aivan muulta kuin elokuvissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jaakko Tahkokallio

Julkaistu

2019-12-13

Lukija

Jukka Pitkänen, Aarne Linden

Äänikirjan pituus

587 min

E-kirjan pituus

207 sivua

Tietoa kirjasta Pimeä aika

Pimeä aika on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen teki Jaakko Tahkokallio. Pimeä aika on pituudeltaan 207 sivua, joten erittäin asiallinen pituus lukemiseen. Luettavan kirjan lisänä tarjolla on myös monikäyttöinen äänikirja, minkä kera vietät 9:47:21 tuntia. Äänikirja on uusi konsti nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, bussissa tai vaikka pyöräilemässä. Äänikirjan on lukenut Jukka Pitkänen, Aarne Linden. Kirjan on julkaissut Gaudeamus 2019-12-13. Käynnistä oitis äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen niin pystyt nautiskelemaan kirjoista kokonaan uudella tavalla. Kun sinulla on omistamasi älypuhelimesi mukana, niin sinulla on taskussasi tuhansia erilaisia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Monet palveluista tarjoilee myöskin ilmaisen kokeilun, siten pystyt vapaasti kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.