Äänikirja

Lue tai kuuntele

John A. Cunliffe - Postimies Pate - Vauhdikas auto maksuttomasti

Postimies Paten on määrä kuljettaa tänään perille kolme pakettia. Kaksi paketeista on pienelle Ville-pojalle ja yksi keksijä-Lennulle. Käy kuitenkin niin, että paketit menevät kohtalokkaasti sekaisin – ja Villen paketista karkaa kauko-ohjattava auto! Onnistuuko Pate saamaan auton kiinni ja pelastamaan Villen syntymäpäivän?
Postimies Pate on rakastettu hahmo, joka on tullut tunnetuksi samannimisestä televisiosarjasta. Pate kuljettaa postia Viherlaakson asukkaille yhdessä Jessi-kissan kanssa – eikä kommelluksilta voi aina välttyä! John. A Cunliffe (1933–2018) oli englantilainen lastenkirjailija. Hänet tunnetaan erityisesti animoidusta TV-sarjasta "Postimies Pate", jonka ensimmäiset jaksot kuvattiin jo vuonna 1981. Cunliffe kirjoitti Postimies Paten elämästä myös kirjoja. Kirjailijan uran lisäksi Cunliffe työskenteli kirjastonhoitajana ja opettajana. Ensimmäinen painos 2018 Buster Nordic A/S. © 2020 Woodland Animations Limited. Lic. Royal Mail Group plc. All rights reserved. Tämän äänikirjan julkaisevat Buster Nordic A/S ja Saga Egmont.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

John A. Cunliffe

Julkaistu

2020-09-16

Lukija

Jan-Christian Söderholm

Äänikirjan pituus

5 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Postimies Pate - Vauhdikas auto

Lumoava Postimies Pate - Vauhdikas auto on suurenmoinen tieto, jota kuunneltaessa ajankulu poistuu kerrassaan. Teoksen kirjoittajana on ollut John A. Cunliffe. Kirjasta löytää 0 sivua, joiden kanssa pystyt saada upeita kokemuksia. Älä missään nimessä tyydy pelkästään digitaaliseen kirjaan, yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:05:24 tunnissa. Äänikirja onkin uusi konsti kuunnella kirjaa ollessasi ratikassa, bussissa tai vaikkapa ulkoilemassa. NAME äänikirjan lukija on Jan-Christian Söderholm. Kyseisen teoksen julkaisi tuntematon 2020-09-16. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen ja pääset nautiskelemaan kirjoista tyystin tuoreella tavalla. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat siirtyvät käytännöllisesti mukanasi kännykässäsi. Suorittamalla sovitun kuukausihinnan aukaiset oven kirjojen maailmaan, missä ei todella lopu kirjat sinun elämässäsi. Paras käyttäjälle on että, lähimain kaikki palvelut tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa milloin voit rajoituksetta kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä valita onko palvelu sinulle otollinen.