E-kirja

Lue tai kuuntele

Joel Lehtonen - Punainen mylly maksuttomasti

Mikään ei muistuta meitä ihmisten samanlaisuudesta paremmin kuin matkustaminen maailman eri kolkkiin, lähelle tai kauas. Tästä meitä muistuttaa Joel Lehtonen matkustuskirjassaan Punainen mylly, jonka hän kirjoitti asuttuaan Ranskassa vuosina 1911-1912. Hän kuvaa Ranskassa tapaamiaan ihmisiä ja siellä näkemiään maisemia runollisella proosalla.

Kirjailija kutsuu lukijansa nauttimaan kokemuksistaan kirjoitetun tekstin keinoin. Hän esimerkiksi kuvailee kirjan kuuluisaa nimikkokohdetta Moulin Rougea, Punaista myllyä, ja sen tunnelmaa 1910-luvun alussa. Joel Lehtonen (1881–1934) oli suomalainen kirjailija, toimittaja ja kääntäjä. Hänen tunnetuin teoksensa on "Putkinotko", joka on Savoon sijoittuva yhdenpäivänromaani. Lehtonen syntyi aviottomana poikana, ja äiti jätti Lehtosen huutolaislapseksi jo puolivuotiaana. Lehtosen onneksi koitui papinleski Augusta Wallenius, joka huusi Lehtosen itselleen, kun tuleva kirjailija oli neljävuotias.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Joel Lehtonen

Julkaistu

2020-06-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

74 sivua

Tietoa kirjasta Punainen mylly

Lue nyt mielenkiintoinen tieto Punainen mylly, jonka avulla tunnet verrattomia kokemuksia. Joel Lehtonen on teoksen kirjoittajana. Kyseinen GENRE on pituudeltaan 74 sivua, eli nautintoa piisaa moneksi myöhäisillaksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka parissa vietät peräti 0:00:00 h. Äänikirja ei estä sinua nautiskelemaan kirjasta vain siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sitä vastoin pystyt nyt nauttia kirjasta missä ja milloin mielit esimerkiksi bussissa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-06-22 julkaisijan Saga Egmont toimesta. E- ja äänikirjat esittävät helpon sauman iloita mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa tai kotona. Se kaikki onnistuu helposti, mikäli omistat älypuhelimen. Tilittämällä kiinteän kk-maksun korkkaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei epäilemättä lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Iso osa ohjelmista tarjoaa lisäksi veloituksettoman kokeilun, milloin pystyt vapaasti tutkia sovellusta ilman maksuja*.