E-kirja

Lue tai kuuntele

Minna Maijala - Punaiset kengät - Minna Canthista, rakkaudesta ja vallasta maksuttomasti

Minna Canth oli aikakautensa radikaalein kirjailija.

Canth ravisteli näkemyksillään yhteiskuntaa ja aikalaisiaan. 150 vuodessa yhteiskunta on muuttunut ja monia epäkohtia on korjattu. Mutta mitä Canthin esiin nostamille kysymyksille todella kuuluu nykypäivänä?

Canthin ajattelun tuntija Minna Maijala kirjoittaa kiehtovalla tavalla historian ja nykyajan suhteesta. Kirjoitukset luovuuden oikeutuksesta, mielenterveydestä, ihmisarvosta, rakkauskäsityksistä ja naisen paikasta historiankirjoituksessa kutsuvat lukijan katsomaan yhteiskuntaa Canthin tavoin, kysymään ja keskustelemaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Minna Maijala

Julkaistu

2019-01-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

157 sivua

Tietoa kirjasta Punaiset kengät - Minna Canthista, rakkaudesta ja vallasta

Punaiset kengät - Minna Canthista, rakkaudesta ja vallasta on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Minna Maijala. Punaiset kengät - Minna Canthista, rakkaudesta ja vallasta on pituudeltaan 157 sivua, joten vallan kelvollinen pituus luettavaksi. Lisäksi kirjasta on tehty niin ikään äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei rajoita lukijaansa nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, vaan kykenet nyt nauttia kirjasta missä haluat kuten vaikka ratikassa. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Otava 2019-01-14. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan täysin uuden tavan nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat tahtomasi sovelluksen. Tilittämällä kk-maksun avaat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei taatusti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Mikäli et ole varma onko tämän kaltainen sovellus soveluas itsellesi, niin kykenet kokeilla tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.