E-kirja

Lue tai kuuntele

Tuula Malin - Putinin pihapiirissä maksuttomasti

Suunnitelmana Suomi.

Toimittaja Tuula Malin törmäsi vuonna 2003 maakuntalehdessä rivi-ilmoitukseen, jossa välittäjä haki kiinteistöjä ja maa-alueita venäläisille sijoittajille. Muutaman kuukauden kuluttua hän havaitsi itäsuomalaisessa paikallislehdessä pikku-uutisen venäläisten mökkikaupoista rajan tuntumassa, sitten tuttava Etelä-Savosta kertoi pietarilaisen miehen kyselleen maatilaa mökikseen. Kesälomalla Turun saaristossa Malin kuuli lounaskeskustelun, jossa hierottiin kauppoja saariston tonteista.

Havainnot, löydöt ja vihjeet seurasivat toistaan. Vähitellen niistä punoutui tilannekuva ja uutisarvoinen ilmiö. Maakauppamatkan ensimmäinen juttu julkaistiin MTV:n 45 minuuttia -ohjelmassa viisi vuotta ensimmäisestä vihjeestä.

Putinin pihapiirissä on journalistin matkakertomus. Kirja perustuu pitkään journalistiseen seurantaan ja tiedonhankintaan. Niiden tuloksena syntyi teos, joka havainnollistaa, miten Suomesta tuli suurvaltapoliittisten hybridioperaatioiden kohde jo Putinin ensimmäisen presidenttikauden alussa vuosituhannen vaihteessa.

Tutkiva toimittaja Tuula Malin kuljettaa lukijan eri puolille maatamme, jota Putinin hallinto on paaluttanut järjestelmällisesti Venäjän suojavyöhykkeeksi. Malin on kartoittanut laajemminkin Venäjän etupiiripolitiikan ilmiöitä Suomessa. Kiinteistökauppojen lisäksi hän on perehtynyt muun muassa informaatio-psykologiseen vaikuttamiseen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuula Malin

Julkaistu

2020-06-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

211 sivua

Tietoa kirjasta Putinin pihapiirissä

Kuuntele tapahtumarikas tieto Putinin pihapiirissä, minkä avulla saat ainutkertaisia tuntemuksia. Teoksen kirjoittajana on ollut Tuula Malin. Teoksen pituus on 211. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka myötä vastaanotat jopa 0:00:00 h. Kuunneltava kirja ei rajoita nautiskelemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun kykenet lukemaan, sen sijaan sinun on mahdollista nyt iloita kirjasta missä mielit kuten vaikka automatkalla. Tämän kirjan lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-03 julkasijan Docendo toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin maittava tapa lueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan menetkään. Tarvitset pelkästään puhelimen ja mukanasi on monia kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat 10-15€ kuukausimaksulla, millä kykenee kuuntelemaan määrättömästi monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan vaikuttavia digitaalisia kirjoja. Kun edelleen epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä sovellusta, niin yritä sitä 2 viikon ajan.