E-kirja

Lue tai kuuntele

Mihail Zygar - Putinin sisäpiiri maksuttomasti

Nyky-Venäjän lyhyt historia – valokeilassa Kremlin koko sotajoukko

Huikea kuvaus Vladimir Putinin lähipiiristä ja hänen yli 15-vuotisesta valtakaudestaan. Kuinka Venäjän uudistajasta tuli arvaamaton johtaja, jonka liikkeitä koko maailma pelkää? Millaisten taustavoimien tuella Putin hallitsee Venäjää – ja uhkaa kansainvälistä vakautta? Kuka nosti tuntemattoman KGB:n everstiluutnantin valtaan ja miksi?

Venäläistoimittaja Mihail Zygarilla on ainutlaatuista sisäpiiritietoa, ja hän kertoo moniulotteisten tapahtumien ja peiteoperaatioiden todelliset taustat. Kirja sisältää hämmästyttäviä paljastuksia niin Georgian sodasta, Ukrainan kriisistä kuin Venäjän osallisuudesta Syyrian kriisiin. Nemtsovin murha, Medvedevin presidenttikausi ja monet muut käänteet selittyvät Putinin monimutkaisilla valtapeleillä.

Mihail Zygar (s. 1981) on Venäjän tunnetuimpia ja arvostetuimpia toimittajia. Kirja perustuu laajoihin Putinin sisäpiiriläisten haastatteluihin ja vakuuttaviin taustatietoihin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mihail Zygar

Julkaistu

2016-04-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

325 sivua

Tietoa kirjasta Putinin sisäpiiri

Putinin sisäpiiri on mielenkiintoinen ja iloinen tieto, joka ei toden totta jätä lukijaansa tylsistyneeksi. Mihail Zygar on kirjan kirjoittajana. Kyseinen tieto pitää sisällään 325 sivua, joiden parissa iloita moni hetkinen. Luettavan kirjan kanssa tarjottavana on loistava äänikirja, minkä mukana vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei hillitse sinua iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sitä vastoin kykenet nyt nauttia kirjasta missä tahdot kuten automatkalla. Tämän kirjan lukee tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Otava 2016-04-12. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat hyvin uuden keinon iloita kirjoista. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat reissaavat mukvasti mukana kännykässäsi. Tämä kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 20e kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä milloinkaan kuljet. Parasta asiakkaalle on että, liki kaikki sovellukset tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa ja näin kykenet vapaasti testata parin viikon ajan äänikirjoja ja päättää onko ohjelma sinulle otollinen.