Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sanna Nyqvist - Räjähdemiehen perintö maksuttomasti

Nobelin kirjallisuuspalkinnon kulisseissa

Teos paljastaa kirjallisen vallankäytön näyttämön. Dynamiitin keksijän rahoilla on palkittu kirjallisuutta liki 120 vuoden ajan. Miten käy jatkossa?

Kiehtovat yksityiskohdat valottavat suurempia linjoja ja kertovat siitä, millaista kirjallisuutta Ruotsin Akatemian Nobel-komitea on eri aikoina halunnut nostaa valokeilaan ja miksi. Vuonna 2018 Nobelin kirjallisuuspalkinto jäi ainoana Nobel-palkintona jakamatta Ruotsin Akatemiaa ravistelevan skandaalin vuoksi. Miten käy syksyllä 2019? Pystyykö ulkopuolisilla asiantuntijoilla vahvistettu Akatemia tekemään päätöksiä, jotka kantavat palkinnon skandaalin ylitse? Ja mitä tästä kaikesta ajattelisi Alfred Nobel, intohimoinen keksijä, kirjallisuuden harrastaja ja omaehtoinen ajattelija?

FT Sanna Nyqvist on kirjallisuudentutkija ja tietokirjailija. Hän on tutkinut muun muassa jäljittelyä, väärennöksiä ja kirjallisuuden tekijänoikeuksia. Hän on kirjoittanut näistä aiheista myös suurelle yleisölle ja toimii Parnasson vakituisena kolumnistina.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sanna Nyqvist

Julkaistu

2019-09-24

Lukija

Marjaana Maijala

Äänikirjan pituus

348 min

E-kirjan pituus

124 sivua

Tietoa kirjasta Räjähdemiehen perintö

Räjähdemiehen perintö on kiehtova ja viihdyttävä tieto, joka ei toden totta jätä kuuntelijaansa kylmäksi. Kirjan loi Sanna Nyqvist. Kyseinen tieto pitää sisällään 124 sivua, minkä rinnalla iloita vaikka moni hetkinen. Luettavan kirjan lisänä tarjottavana on lisäksi omaperäinen äänikirja, minkä seassa vietät jopa 5:48:53 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella siellä jossa liikut joten se luo matkasta kiinnostavamman. Äänikirjan on lukenut Marjaana Maijala. Kirjan on julkaissut Tammi 2019-09-24. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät täysin uuden keinon iloita kirjoista. Tämä kaikki toimii luonnikkaasti, jos omistat kännykän. Äänikirjojen kuunteleminen on ongelmatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Jos epäröit käyttäisitkö tätä ohjelmaa, niin kokeile sitä viipymättä 2 viikon ajan.