Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Antti S. Mattila - Ratkaisu: Ajattele toisin maksuttomasti

Työelämässä. Vaikeuksien sattuessa. Ihmisten kanssa.

Opas kaikille oman ajattelunsa kehittäjille kertoo, miten mennä boksin ulkopuolelle, poistua kuplasta, päästä noidankehästä tai kohdata ongelmat.

Mikä avuksi, kun edessä on ongelma, johon ei löydy ratkaisua? Mistä keinot, kun töissä pitäisi keksiä uutta tai luova ratkaisu? Mitä tehdä, kun keskustelu ääripäiden välillä on mahdotonta? Mistä apu, kun ajatukset kiertävät kehää?

Antti S. Mattilan johdolla opit ratkaisemaan ongelmat käyttäen hyväksi näkökulman vaihtamisen taitoa. Elämässä eteen tulevien tilanteiden tarkastelu yllättävistäkin näkökulmista on jo antiikin stoalaisten suosima metodi, joka auttaa ongelmien luovassa ratkaisussa työ- ja yksityiselämässä, kasvattaa henkistä sopeutumiskykyä, helpottaa kaikkea sosiaalista kanssakäymistä ja on avain onnellisempaan ja pidempään elämään. Tutkitusti.

Ratkaisu: Ajattele toisin on Näkökulman vaihtamisen taito -teoksen laajennettu laitos.

Antti S. Mattila on lääketieteen tohtori, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja filosofi. Hän on pitänyt Filosofista praktiikkaa vuodesta 1999 ja uskoo huumorin voimaan. Mattila on kirjoittanut aiemmin Onnentaidot -teoksen Pekka Aarninsalon kanssa sekä Näkökulman vaihtamisen taito -teoksen, joka on myös Ratkaisu: Ajattele toisin -kirjan pohjana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Antti S. Mattila

Julkaistu

2020-08-26

Lukija

Juha-Pekka Mikkola

Äänikirjan pituus

305 min

E-kirjan pituus

131 sivua

Tietoa kirjasta Ratkaisu: Ajattele toisin

Kuuntele vauhdikas tieto Ratkaisu: Ajattele toisin, minkä parissa koet ainutlaatuisia kokemuksia. Kirjan kirjoittajana on ollut Antti S. Mattila. Tämä kirja on pituudeltaan 131 sivua, eli kirjaa piisaa moneksi ajanjaksoksi. Digitaalisen kirjan lisänä tarjottavana on äänikirja, minkä kera vietät vähintään 5:05:38 tuntia. Kuunneltava kirja ei rajoita lukijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, sen sijaan sinun on mahdollista iloita kirjasta missä tahdot muun muassa metrossa. Tämän kirjan lukee Juha-Pekka Mikkola. Tämän kirjan julkaisi WSOY 2020-08-26. E- sekä äänikirjat tarjoilevat nautittavan tilaisuuden nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkalla ja kotona. Kun sinulla on omistamasi älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on lisäksi mukanasi lukemattomia eri kirjoja. Sovellukset pyörivät kiinteällä maksulla, millä kykenee kuuntelemaan äärettömästi useita eri äänikirjoja sekä lukemaan parhaita elektronisia kirjoja. Suurinosa palveluista tarjoilee myös ilmaisen ilmaisjakson, ja näin kykenet sitoutumattomasti testata sovellusta ilman maksuja*.