E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Rikki revitty maa – Suomen sisällissodan kokemukset ja perintö maksuttomasti

Vuonna 1918 Suomi raastettiin kahtia väkivaltaisesti. Sisällissota jakoi kansakunnan ja jätti syvät haavat sen muistiin. Oliko sota välttämätön paha, vapaustaisto itsenäisyyden takaamiseksi vai kansan hätähuuto sorron alla?

Rikki revitty maa -teoksessa Suomen sisällissodan syitä, tapahtumia ja seurauksia käydään läpi yli sadan vuoden aikajänteellä. Teos tarkastelee laajalti niin sotaan johtaneita ja siihen liittyneitä tapahtumia kuin ajan yhteiskunnallista ilmapiiriäkin. Esille pääsevät myös aiemmin vähemmälle huomiolle jääneet naisten ja lasten kokemukset.

Sisällissota ja sen yhteydessä käydyt heimosodat vaikuttivat myös huomattavasti käsityksiin suomalaisuudesta. Vuosikymmenten kuluessa sotaa onkin muisteltu monin tavoin ja sisällissodan aiheuttamasta tragediasta on tullut osa kansakuntaa yhdistävää suurta tarinaa.

Kirjoittajina on Suomen sisällissodan tuntijoiden kärkinimiä, kuten Pertti Haapala, Juha Siltala ja Marko Tikka.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2018-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

359 sivua

Tietoa kirjasta Rikki revitty maa – Suomen sisällissodan kokemukset ja perintö

Kiehtova Rikki revitty maa – Suomen sisällissodan kokemukset ja perintö on tyylikäs tieto, mitä kuunnellessa vuorokaudenaika unohtuu täysin. Tämän fastastisen teoksen on kirjoittanut Unknown Author. Rikki revitty maa – Suomen sisällissodan kokemukset ja perintö on pituudeltaan 359 sivua, elikä oikein kelvollinen pituus lukemiseen. Tottakai ei ole kuitenkaan vaadittua rajoittua ainoastaan luettavaan versioon, käytettävissä on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Kuunneltava kirja ei rajoita sinua nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun kykenet lukemaan, puolestaan saatat nyt iloita kirjasta heti kun haluat esimerkiksi kävelyllä. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan on julkaissut Gaudeamus 2018-05-01. Aloita hetimiten äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen jolloin kyet iloitsemaan kirjoista täysin uudella keinolla. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat kulkevat sopivasti mukana omassa puhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Iso osa palveluista tarjoaa niin ikään veloituksettoman ilmaisjakson, jolloin kykenet vapaasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.