E-kirja

Lue tai kuuntele

Maijastina Kahlos - Rooman viimeiset päivät maksuttomasti

Totuus Rooman tuhosta.

Miksi ja miten mahtava valtakunta mureni? Väärät mielikuvat ovat edelleen voimissaan: milloin roomalaiset kaatoi moraalinen rappio, liiallinen kristillinen uskonkilvoittelu, vesijohdoista levinnyt lyijymyrkytys tai leväperäinen talouden pito.

FT, historioitsija ja latinisti Maijastina Kahlos avaa kansainvälisen, uuden tutkimuksen myötä täysin muuttuneen kuvan Rooman valtakunnan loppuvaiheista. Samalla hän pohtii monia kiinnostavia kysymyksiä, kuten oliko Rooma kuin nykyajan Venäjä? Vai oliko Rooman valtakunta, uskontojen, kielten ja kansallisuuksien kirjava tilkkutäkki, kuin nykyajan Yhdysvallat? Tai kaatoiko maahanmuutto Rooman valtakunnan?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maijastina Kahlos

Julkaistu

2016-03-21

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

189 sivua

Tietoa kirjasta Rooman viimeiset päivät

Rooman viimeiset päivät on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Maijastina Kahlos on teoksen kirjoittajana. Tästä kirjasta löytää 189 sivua, minkä seassa voit tuntea ainutlaatuisia hetkiä. Digitaalisen kirjan lisänä tarjolla on äänikirja, jonka seassa vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin rentouttava käytäntö kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet bussissa ja se tekee myös kävelystä kivemman. Tämän äänikirjan kertoja on tuntematon. Teoksen on julkaissut Otava 2016-03-21. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle tuoreen oven kirjojen luokse. Kunhan sinulla on puhelimesi taskussa, niin sinulla on lisäksi mukanasi lukemattomia eri kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Jos et ole vuorenvarma onko tämän tyyppinen sovellus käypä itsellesi, niin pystyt kokeilla valitsemaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.