E-kirja

Lue tai kuuntele

Lamppu Laamanen - Roudarit : vastuun ja kamojen kantoa jo vuodesta 1965 maksuttomasti

Ilman roudareita keikoilla soittaisi vain muutama tuntematon trio, sellainen joka saa itsensä paikalla, kamansa pystyyn ja äänensä kuuluviin ilman apua. Kaikki muut tarvitsevat roudareita.

Roudari on nöyristelemätön ja nöyrä, paksunahkainen ja lähes aina lehmänhermoinen. Psykologi, lastentarhanopettaja ja erotuomari. McGyveriakin kovempi tyyppi, joka korjaa julmassa pakkasessa lahon keikkabussin vaikka alushousun kuminauhalla. "Roudarin työ on asiakaspalvelua, jätkät pitää pitää tyytyväisinä, se on se homma, reilu peli. Työskennellään nimittäin alalla, jolla irtisanomisaika on noin sekunti." Työ on mm. tätä: Roudari kyttää Andy McCoyta huoltoasemalla, ettei tämä nappaa hyllyiltä mitään ylimääräistä. McCoy kiertelee - tietää tietenkin kyttääjästä - ja kopeloi kamoja, mutta ei näytä ottavan mukaansa mitään. Bussiin astuessaan Andy heiluttelee aurinkolaseja roudarin nenän edessä: "Mitäs tykkäät mun uusista pokista?"

Roudarilegendat Illi, Puosu, Raaka-Arska ja Hande Mertanen sekä kymmenet muut kertovat hervottomia tarinoita keikoilta ja keikkamatkoilta 1960-luvun puolivälistä tähän päivään. Haudan takaa puhuu Hurriganesin ensimmäinen roudari Kuivis. Artistipuolelta äänessä ovat mm. Ville Valo, Remu Aaltonen, Harri Saksala, Mato Valtonen ja Pelle Miljoona. Bändeistä oman lukunsa ovat saaneet Lapinlahden Linnut, Hanoi Rocks, Eppu Normaali ja Popeda, Sielun Veljet sekä Pelle Miljoonan yhtyeet. "Jos näissä hommissa on glamouria, se haisee paskalle ja hielle."

Lamppu Laamaselta on aiemmin julkaistu mm. kirjat Tavastia Klubi, Helsinki, Matkalla tuntemattomaan &ndash Pelle Miljoona muiden mukaan ja Dave Lindholm - tietenkin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lamppu Laamanen

Julkaistu

2018-04-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

383 sivua

Tietoa kirjasta Roudarit : vastuun ja kamojen kantoa jo vuodesta 1965

Vauhdikas Roudarit : vastuun ja kamojen kantoa jo vuodesta 1965 on hyvä tieto, mitä luettaessa kellonaika poistuu täysin. Teoksen kirjoittajana on ollut Lamppu Laamanen. Tämä tieto pitää sisällään 383 sivua, minkä parissa iloita jopa moni hetkinen. Älä missään nimessä takerru yksin digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja voi olla loistava käytäntö kuunnella kirjaa myös kun olet liikkeellä ja se saa myöskin lenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2018-04-30 ja teoksen julkaisijana toimii Werner Söderström Osakeyhtiö. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket tykkänään tuoreen oven kirjojen pariin. Tarvitset vaan puhelimen jolloin kyydissäsi on satoja kirjoja. Tämä kaikki onnistuu maksamalla 10 - 15e kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman summan kirjoja missä ikinä liikutkaan. Kirjojen yrittäminen on kanssa erittäin vaivatonta, koska pystyt esteettömästi yrittää sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.