E-kirja

Lue tai kuuntele

Valter Juva - Runoja maksuttomasti

Valter Juvan kansallisromanttinen runokokoelma "Runoja" julkaistiin vuonna 1902. Suomalaista luontoa ylistävät runot hurmaavat kielellään – kokoelmassa on myös Juvan tunnetuin runo "Jo Karjalan kunnailla lehtii puu".

"Jo Karjalan kunnailla lehtii puu,
Jo Karjalan koivikot tuuhettuu,
Käki kukkuu siellä ja kevät on –
Vie sinne mun kaiho ponneton."

Katkelma runosta "Jo Karjalan kunnailla lehtii puu". Valter Juva (1865–1922) tunnetaan erityisesti kääntäjänä. Hän käänsi esimerkiksi Heinrich Heinen ja Johann Wolfgang von Goethen klassikkoteoksia. Juva suomensi myös Zacharias Topeliuksen rakastettuja satuja. Juva kirjoitti monet omista teoksistaan salanimellä Heikki Kenttä. Hänen runonsa ammensivat aiheensa usein Suomen luonnosta ja kansasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Valter Juva

Julkaistu

2020-03-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

76 sivua

Tietoa kirjasta Runoja

Sähköistävä Runoja on jännä tieto, jota luettaessa aika katoaa tyystin. Teoksen teki Valter Juva. Runoja on pituudeltaan 76 sivua, elikä kelvollinen pituus läpi käytäväksi. Kyseisestä e-kirjasta löytyy samoin kuunneltava versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mahtava konsti nauttia kirjaa olitpa sitten metrossa, lentokoneessa tai vaikka juoksemassa. Äänikirjan lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-03-23 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja on kätevä tapa lueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä koskaan menet. Äänikirjojen kuunteluun kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat sopivan ohjelman. Se tapahtuu suorittamalla 10 - 15€ kk-maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä ikänään menetkään. Jos epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.