E-kirja

Lue tai kuuntele

Raphael Honigstein - Saksan jalkapallon viritetty kone maksuttomasti

Loistava analyysi saksalaisen jalkapallon uudesta noususta!

Saksan jalkapallon viritetty kone on sisäpiirikertomus Saksan vuosikymmenen pituisesta matkasta vuoden 2014 jalkapallon maailmanmestariksi loisteliaalla pelityylillä. Tämän vuosituhannen tutut huippunimet värittävät jutuillaan eloisaa tarinaa, jossa kurkistetaan kulissien taakse ja perehdytään Saksan otteluihin voitokkaissa MM-kisoissa.

Kirja sopii niin Saksan faneille kuin joukkueeseen nuivemmin suhtautuville, niin lajin kauneudesta viehättyneelle kuin sen saloista kiinnostuneelle.

Raphael Honigstein on syntynyt Saksassa ja asunut Lontoossa vuodesta 1993. Hän kirjoittaa englantilaisesta jalkapallosta saksalaissanomalehti Süddeutsche Zeitungiin ja saksalaisesta jalkapallosta englantilaiseen The Guardianiin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Raphael Honigstein

Julkaistu

2016-05-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

262 sivua

Tietoa kirjasta Saksan jalkapallon viritetty kone

Saksan jalkapallon viritetty kone on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan loi Raphael Honigstein. Lukemista löytää 262 sivua, niiden seassa kykenet viettää jännittäviä kokemuksia. Tästä digitaalisesta kirjasta on tehty kanssa kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on erinoimainen keino nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, taksissa tai esimerkiksi juoksemassa. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Otava 2016-05-16. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan hyvin modernin keinon nautiskella kirjoista. Äänikirjat kuten myös e-kirjat liikkuvat sopivasti mukana älypuhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Paras käyttäjälle on että, lähes tulkoon kaikki sovellukset tarjoilevat maksutonta kokeilua eli saatat sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja ja päättää onko sovellus justiinsa sinulle asianmukainen.