Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Maailman Historia - Salaperäiset piilovaikuttajat maksuttomasti

Ennen kuin vapaamuurarikokelas voi aloittaa matkan veljeskunnan salaiseen maailmaan, hänen tulee istua yksin miettimässä, mikä häntä odottaa. Seinällä lukee "vitrioli", joka oli alkemistien nimitys asioiden sisimmän olemuksen etsimiselle. Pöydällä on pääkallo ja reisiluut. Ne ilmaisevat, että rituaali on kuin kuolema, jonka jälkeen kokelas saa uuden elämän järjestöön vihittynä jäsenenä. Kyseessä on vain yksi vapaamuurarien rituaaleista, joista useimpia ulkopuoliset eivät tunne.

Kautta historian ihmisiä on kokoontunut valikoiviin ryhmiin, joilla on okkultistisia, uskonnollisia, taloudellisia tai poliittisia tavoitteita. Suljetuille seuroille yhteistä ovat usein oudot rituaalit ja ankarat säännöt, varsinkin vaitiolosta. Ulkopuoliset eivät saa tietää, mitä tapahtuu. Sulkeutuneisuus antaa salaseuroille sisäistä voimaa mutta herättää ympäristön epäluulon. Mitä tapahtuu, kun jäsenet kokoontuvat suljettujen ovien takana? Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maailman Historia

Julkaistu

2020-07-28

Lukija

Panu Vauhkonen

Äänikirjan pituus

254 min

E-kirjan pituus

84 sivua

Tietoa kirjasta Salaperäiset piilovaikuttajat

Salaperäiset piilovaikuttajat on luomava ja viihdyttävä tieto, mikä ei jätä varmasti kylmäksi. Teoksen tekijänä on ollut Maailman Historia. Tämä tieto pitää sisällään 84 sivua, minkä seassa iloita useampi hetki. Tästä teoksesta löytyy niin ikään äänikirja versio, jonka pituus on 4:14:47 tuntia. Kuunneltava kirja ei hillitse iloitsemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sen sijaan sinun on mahdollista iloita kirjasta missä ja milloin haluat vaika bussissa. Tämän kirjan sinulle lukee Panu Vauhkonen. Tämän teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-07-28. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat innovatiivisen keinon nautiskella kirjoista. Tarviit vaan kännykän ja mukanasi on lukematon määrä kirjoja. Jos tahdot päästä kunnollisesti äänikirjojen todellisuuteen, sinun tulee ainoastaan suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15€ ja hyödynnettävänäsi on mahtava valikoima kirjoja. Paras asiakkaalle on että, likimäärin kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta kokeilujaksoa jolloin saatat rajoituksetta kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja sekä selvittää onko sovellus sinulle oikea.