Lue tai kuuntele

Ildefonso Falcones - Sielujen maalari maksuttomasti

Taidetta, rakkautta ja kunnianhimoa itseään rikki repivän kaupungin varjossa

Ildefonso Falconesin Sielujen maalari on tarina kunnianhimoisesta taidemaalarista 1900-luvun alun kahtia jakautuneessa kaupungissa

Taidemaalari Dalmau Sala elää köyhää taiteilijaelämää Barcelonassa vuonna 1901. Kaupunki on alkanut jakautua kahtia teollistumisen ja modernisaation johdosta. Vauraus kertyy jo entisestään vauraille Antonio Gaudín suunnittelemien kauniiden talojen kohotessa taivaalle, kun taas köyhä työväenluokka joutuu samaan aikaan taistelemaan oikeuksiensa ja tasa-arvoisemman yhteiskunnan puolesta.

Teloitetun anarkistin poika Dalmau on kahden maailman välissä: hänen perheensä ja rakastettunsa Emma ovat työväenluokan kiihkeitä kannattajia, kun taas hänen oppi-isänsä ja työnantajansa don Manuel Bello on konservatiivinen vanhojen arvojen ja uskonnon puolustaja. Kun Dalmaun taideteokset alkavat yhtäkkiä saada mainetta ja hän tapaa kollegansa Pablo Picasson, rikkauksien äärellä seisova maalari joutuu punnitsemaan arvojensa ja periaatteidensa hintaa.

Meren katedraali -kirjallaan maailmanmaineeseen noussut Ildefonso Falcones kuvaa Sielujen maalari -kirjassa väkevästi ja elinvoimaisesti taiteellisen sielun kamppailua ympärillä olevan maailman lähestyessä räjähtämispistettä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ildefonso Falcones

Julkaistu

2021-03-09

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Sielujen maalari

Vauhdikas Sielujen maalari on loistava tieto, jota kuunnellessa kellonaika häviää täydellisesti. Tämän huikean kirjan on laatinut Ildefonso Falcones. Sielujen maalari on pituudeltaan 0 sivua, joten todella mainio pituus luettavaksi. Tämän lisäksi digitaalisesta kirjasta on tehty samoin äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella juuri siellä missä menetkään ja se luo matkastasi jännittävämmän. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2021-03-09 julkasijan tuntematon toimesta. E- ja äänikirjat tarjoavat uuden sauman nauttia mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa ja kotona. Äänikirjat ja elektroniset kirjat reissaavat mukvasti mukanasi omassa puhelimessasi. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti tietyllä maksulla, millä kykenee kuuntelemaan rajatomasti lukuisia äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia e-kirjoja. Suurinosa palveluista tarjoaa kanssa maksuttoman ilmaisjakson, milloin kykenet kahleettomasti testata sovellusta ilman euroakaan*.