Lue tai kuuntele

Unknown Author - Sielunhoidon teologia maksuttomasti

Millaisia teemoja kristillisessä sielunhoidossa nykypäivänä kohdataan? Miten kärsivän läheisen auttamisen tavat ovat muuttuneet ajan saatossa? Sielunhoidon teologia on yleistajuinen tietokirja, joka esittelee kristillistä henkisen ja hengellisen auttamisen perinnettä, sen historiaa ja teologiaa. Kirjan keskeisiä teemoja ovat toisen ihmisen kohtaaminen, kärsimys ja sen lievittäminen sekä eettiset kysymykset. Sielunhoidon teologiaa tarkastellaan alkaen Jeesuksesta ja Paavalista nykypäivään saakka. Suomalaisen luterilaisuuden osalta teos paneutuu sielunhoidon käytänteisiin ja teologiseen tulkintaan sekä sielunhoidon nykyiseen toimintaympäristöön.

Isto Peltomäki on pappi ja väitöskirjatutkija, joka on keskittynyt tutkimuksissaan suomalaisen luterilaisen sielunhoidon teologiaan. Peltomäki asuu Järvenpäässä. Teologian tohtori ja pappi Suvi-Maria Saarelainen on perehtynyt laajasti elämän merkityksellisyyden teemoihin ja toimii Itä-Suomen yliopistossa yliopistonlehtorina. Hän asuu Espoossa. Joona Salminen on pappi ja teologian tohtori, joka on perehtynyt erityisesti varhaiskristilliseen teologiaan. Salminen asuu Helsingissä.
Teoksen toimittajien lisäksi kirjan kirjoittajina on kolmetoista muuta alansa parasta asiantuntijaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2021-01-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Sielunhoidon teologia

Kiehtova Sielunhoidon teologia on jännä tieto, mitä kuunneltaessa aika unohtuu kerrassaan. Tämän kirjan on kirjoittanut Unknown Author. Sielunhoidon teologia on pituudeltaan 0 sivua, joten vallan osuva pituus luettavaksi. Kyseisestä teoksesta löytyy samoin äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin toimiva käytäntö kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet matkustamassa ja se tekee myös lenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan mieleisenä äänenä toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2021-01-15 julkasijan tuntematon toimesta. E- ja äänikirjat antavat miellyttävän tilaisuuden nautiskella kiinnostavista kirjoista matkustaessa tai kotona. Se koko juttu onnistuu sulavasti, mikäli omistat puhelimen. Se tapahtuu tilittämällä 10 - 15e kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman summan kirjoja missä liikutkaan. Paras käyttäjälle on että, lähes kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat vapaata kokeilua ja näin voit rajoittamattomasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko sovellus juuri sinulle sopiva.