E-kirja

Lue tai kuuntele

Simo Ojanen - Sirkuspelle Hermanni maksuttomasti

Hermanni ei ole mikä tahansa mies – hän on ihka oikea sirkuspelle! Ja sirkuspellen elämä ei tietystikään ole ihan tavallista elämää.

"Sirkuspelle Hermanni" on kokoelma tarinoita Hermannin hulvattomasta elämästä. Välillä Hermannilla on hattu kadoksissa, välillä hän viettää vapaapäivää onkien – ja hoitaa sirkuksen eläimiä, kuten Jeremias-norsua, kyseenalaisin seurauksin. Hermannille sattuu ja tapahtuu, mutta onneksi ongelmista selvitään huumorilla.

Kirja sisältää yksitoista tarinaa Pelle Hermannin ja sirkuksen hurjan hauskasta arjesta.
Simo Ojanen (1940–) on suomalainen kirjailija, toimittaja ja käsikirjoittaja. Hän on julkaissut erityisesti lasten- ja nuortenkirjallisuutta. Ojanen käsikirjoitti Ylelle "Sirkuspelle Hermanni"-lastenohjelmaa 1978–1988, ja ensimmäisen Pelle Hermannista kertovan kirjan hän julkaisi vuonna 1982. Ojanen on käsikirjoittanut myös "Rölli"-televisiosarjaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Simo Ojanen

Julkaistu

2020-07-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

37 sivua

Tietoa kirjasta Sirkuspelle Hermanni

Lue heti vaiheakas tieto Sirkuspelle Hermanni, minkä avulla vietät tavattomia tuntemuksia. Simo Ojanen on teoksen kirjoittajana. Sirkuspelle Hermanni on pituudeltaan 37 sivua, joten oikein hyvä pituus lukemiseen. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä kyydissä koet jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin toimiva tyyli nauttia kirjaa olitpa sitten ratikassa, autossa tai vaikka juoksemassa. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Saga Egmont 2020-07-22. E- sekä äänikirjat tarjoilevat ainutlaatuisen sauman iloita mielenkiintoisista kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Äänikirjat sekä e-kirjat kulkevat mukavasti mukana omassa kännykässäsi. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Moni palveluista tarjoilee lisäksi veloituksettoman kokeilun, ja näin kykenet ilmaiseksi tutkia palvelua ilman euroakaan*.