E-kirja

Lue tai kuuntele

Julie Andem - SKAM. Kausi 1: Eva maksuttomasti

Tutustu Evaan, Nooraan, Isakiin ja Sanaan paremmin kuin koskaan aiemmin!

SKAM-huuma on täällä taas! Suosikkisarjan käsikirjoitukset, pois jätettyjä kohtauksia ja käsikirjoittajan kommentteja näyttelijöille! Ensimmäisessä osassa pääsemme takaisin Evan myrskyiseen elämään lukion ykkösluokkalaisena.

Kulttisarjan luoja Julie Andem on julkaissut SKAMin alkuperäiset käsikirjoitukset kirjoina. Kirjat sisältävät nettisarjan juuri sellaisena kuin se on esitetty, mutta lisäksi mukana on poisjätettyjä sekä poisleikattuja kohtauksia, uudet johdannot ja lopetukset jokaiseen kauteen, Julien omia kommentteja näyttelijöille ja tekijäryhmälle sekä miellekarttoja sarjan henkilöistä. SKAM Kausi 1: Eva - perustuu sarjan ensimmäiseen tuotantokauteen, jossa seurataan päähenkilö Eva Kviig Mohnin myrskyisää vuotta lukion ykkösluokkalaisena. Eva on juuri alkanut seurustella Jonaksen kanssa, mutta uutta suhdetta rasittaa epäluottamus sekä vanhan ystäväpiirin ulkopuolelle putoaminen. Evan vuosi onkin täynnä rakkautta, pettämistä ja särkyneitä ystävyyssuhteita - mutta myös uusia ystäviä Nooran, Crisin, Vilden ja Sanan ansiosta. SKAM-kirjat vievät lukijansa ainutlaatuisella tavalla omaan universumiinsa, jonka kokonainen sukupolvi on ominut kuvakseen, mutta joka on siitä huolimatta myös yhdistänyt sukupolvia. Sarjaa on katsottu Suomessa huimat 12 miljoonaa kertaa.

Julie Andem on norjalainen käsikirjoittaja ja ohjaaja, jonka nettisarja SKAM nosti maailmanlaajuiseen maineeseen. Sarjassa seurataan joka kaudella eri päähenkilöä, ja sen ympärille rakennettiin ainutlaatuinen maailma sarjan henkilöiden postatessa Instagramiin ja Facebookiin samaan aikaan kun sarjan uudet osat esitettiin. Andem ja sarjan kekseliäs konseptointi palkittiin arvostetulla norjalaisella Golden Screen -palkinnolla (mm. kategorioissa Paras draamakäsikirjoitus ja Paras draamaohjaus).
Julie Andemin innovatiivisuutta ja kykyä kertoa omasta ajastaan voi verrata Girls-sarjan luojan Lena Dunhamin ja käsikirjoittaja Nora Ephronin saavutuksiin. Andem on ohjannut SKAM-sarjasta amerikkalaisversion nimeltä SKAM Austin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Julie Andem

Julkaistu

2018-12-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

137 sivua

Tietoa kirjasta SKAM. Kausi 1: Eva

SKAM. Kausi 1: Eva on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen teki Julie Andem. Kyseinen Style of music on sivumäärältään 137 sivua, toisin sanoen kirjaa piisaa lukuisaksi ajanjaksoksi. Kyseisestä e-kirjasta onnistuu myöskin äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla rentouttava konsti kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet matkustamassa ja luo lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2018-12-05 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. E- sekä äänikirjat antavat kiehtovan tilaisuuden nautiskella mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa että kotona. Kun sinulla on ikioma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi seurassasi lukemattomia kirjoja. Maksamalla noin 10€ kuukausimaksun aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei taatusti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Kun epäröit käyttäisitkö sinä sovellusta, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.