E-kirja

Lue tai kuuntele

Tuomas Martikainen - Suomi remix maksuttomasti

Suomi on maahanmuuttomaa.

Mistä maahanmuuttajat tulevat? Mitkä voimat pitävät yllä kansainvälistä liikkuvuutta? Mikä on uskonnon rooli kotoutumisessa? Mistä maahanmuuton kritiikki kumpuaa?

Globaalia liikkuvuutta ei ole mahdollista täysin kontrolloida. Kansainväliset muuttoliikkeet luovat sekä uusia mahdollisuuksia että ongelmia.

Maahanmuuttokriitikoilta usein unohtuu, että myös suomalaiset liikkuvat turisteina, vaihto-oppilaina, maahanmuuttajina ja menemällä naimisiin ulkomaalaisen kanssa.

Missä on suomalaisen globaalin liikkuvuuden politiikka?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuomas Martikainen

Julkaistu

2011-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

66 sivua

Tietoa kirjasta Suomi remix

Suomi remix on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Tuomas Martikainen. Suomi remix on pituudeltaan 66 sivua, siis erittäin sopiva pituus lukemiseen. Tässä tapauksessa ei ole tarve taipua ainoastaan luettavaan versioon, saatavissa on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa voi kuunnella siellä jossa milloinkin kuljet joten se luo matkastasi jännittävämmän. Kirjan sointuvana kertojana toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2011-06-01 julkasijan Into Kustannus toimesta. Käynnistä heti äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen jolloin pystyt iloitsemaan kirjoista aivan tuoreella keinolla. Se koko homma sujuu mukavasti, kunhan omistat kännykän. Jos haluat mennä kunnollisesti kirjojen todellisuuteen, niin sinun pitää pelkästään maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20€ jolloin hyödynnettävänäsi on huikea valikoima omalaatuisia e-kirjoja. Monet äänikirjapalveluista antaa toisaalta veloituksettoman kokeilun, tällä tavalla kykenet esteettömästi testata palvelua ilman maksuja*.