Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Maailman Historia - Taistelujen vahvimmat valtit maksuttomasti

Taistelun voittaa usein armeija, jolla on eniten sotilaita tai vahvimmat aseet. Nämä edut voi kuitenkin päihittää kylmäverisellä taktiikalla, kuten sekä Aleksanteri Suuri että Napoleon Bonaparte tiesivät. Kylmäverisyys oli myös neuvostokenraali Žukovin valtti Kurskin taistelussa vuonna 1943. Vaikka Neuvostoliiton joukot olivat suuremmat, Saksan Tiger- ja Panther-panssarivaunut olivat ylivoimaisia sekä kantaman että jykevyyden suhteen. Siksi Žukov linnoittautui miinojen ja piikkilangan taakse ja antoi Saksan hyökätä. Vasta saksalaisten uuvuttua hän iski. Neuvostotankit vyöryivät vauhdilla päin Saksan linjoja. Saksalaiset yllättyivät, ja pian neuvostosotilaat pääsivät läpi. Verilöylyn loppupuolella panssarimiehistöt tappelivat mies miestä vastaan ja lopulta Saksa luovutti ja vetäytyi itärintamalta.

Tämä kirja kertoo dramaattisia tarinoita, joissa rohkeat ja nerokkaat päälliköt ratkaisevat sodan lopputuloksen. Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maailman Historia

Julkaistu

2020-08-20

Lukija

Panu Vauhkonen

Äänikirjan pituus

248 min

E-kirjan pituus

83 sivua

Tietoa kirjasta Taistelujen vahvimmat valtit

Taistelujen vahvimmat valtit on mielenkiintoinen sekä mielenkiintoinen tieto, joka ei ehdottomasti jätä varmasti kylmäksi. Maailman Historia on kirjan kirjoittajana. Tämä tieto pitää sisällään 83 sivua, minkä kanssa nautiskella jopa moni hetkinen. Lisäksi kirjasta on tehty myös kuunneltava versio, minkä kestoaika on 4:08:24 tuntia. Äänikirja onkin hyödyllinen konsti nauttia kirjaa ollessasi sitten ratikassa, bussissa tai esimerkiksi juoksemassa. Kirjan on lukenut Panu Vauhkonen. Teos on alunperin julkaistu 2020-08-20 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket tykkänään tuoreen oven kirjojen maailmaan. Tarviit älypuhelimen niin messissä on valtavan paljon kirjoja. Sovellukset toimivat yleensä kiinteällä kuukausimaksulla, jolla saattaa kuuntelemaan loputtomasti monia äänikirjoja sekä lukemaan parhaimpia elektronisia kirjoja. Jos epäröit käyttäisitkö sinä tätä palvelua, niin yritä sitä 2 viikon ajan.