E-kirja

Lue tai kuuntele

Pasi Tuunainen - Talven soturit maksuttomasti

Talvisodankäynti on ollut harvinaista maailmanhistoriassa, mutta suomalaisilla on talvitaistelijoina pitkä historia. Pohjoisissa oloissa menestyminen on edellyttänyt erityistä osaamista, ja kyky käyttää maastoa ja olosuhteita hyväksi on usein ratkaissut taisteluiden lopputuloksen.

Talven soturit -teoksessa sotahistorioitsija Pasi Tuunainen kertoo tämän osaamisen kertymisestä Suomessa. Hän osoittaa, kuinka Suomessa vuoden 1918 jälkeen opittiin ottamaan hyinen talvinen elementti hyötykäyttöön ja kääntämään se taktiseksi eduksi.

Talvisodassa nämä kehitystyön ja koulutuksen tulokset joutuivat äärimmäiseen testiin. Ne osoittautuivat yleensä toimiviksi, sillä suomalaiset onnistuivat liittoutumaan talven kanssa ja saavuttivat sotilaallista menestystä. Puutteita he paikkasivat improvisoimalla ja soveltamalla esimerkiksi tukkijätkien konsteja.
Talven soturit on lajissaan ainutlaatuinen teos suomalaisille tärkeästä mutta sotahistoriallisesti katveeseen jääneestä aiheesta. Nykyisin arktisten alueiden sotilaallinen merkitys on kasvussa, ja suomalaisesta talvitaisteluosaamisesta onkin tullut kansainvälisesti arvostettu vientituote.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pasi Tuunainen

Julkaistu

2019-10-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

247 sivua

Tietoa kirjasta Talven soturit

Kuuntele välittömästi mielenkiintoinen tieto Talven soturit, minkä kanssa elät suurenmoisia tunteita. Kirjan kirjoittajana on ollut Pasi Tuunainen. Talven soturit on pituudeltaan 247 sivua, joten erittäin mainio pituus lukemiseen. E-kirjan lisänä kuunneltavissa on lisäksi mainio äänikirja, jonka seassa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei hillitse kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun kykenet lukemaan, päinvastoin saatat iloita kirjasta missä tahansa mielit vaika lenkillä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2019-10-23 ja teoksen julkaisijana toimii Gaudeamus. E- ja äänikirjat jakavat vetoavan tavan iloita mielenkiintoisista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Tarvitset pelkästään kännykän jolloin messissä on monia kirjoja. Maksamalla noin 10€ kuukausimaksun vapautat oven kirjojen maailmaan, missä ei epäilemättä lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Jos yhä epäröit käyttäisitkö sovellusta, niin yritä sitä nyt 2 viikon ajan.