E-kirja

Lue tai kuuntele

Kalle Kniivilä - Tanjan katu – Elämää Pietarissa 1917–2017 maksuttomasti

Vuosi 1917 on alullaan Petrogradissa, sotaa käyvän Venäjän pääkaupungissa. Savitševin perhe asuu kauniissa, kolmikerroksisessa kivitalossa Vasilinsaarella, jossa he pitivät leipomoa ennen vallankumousta. Perheen nuorin tytär Tanja Savitševa syntyy vuonna 1930. Kun sota alkaa, Tanjan perhe jää kaupunkiin, joka pian joutuu saksalaisten saartamaksi. Yksi toisensa jälkeen perheenjäsenet kuolevat nälkään. Tanja kirjoittaa kuolinpäivät muistikirjaansa. Viimeiseksi merkinnäksi jää tämä: ”Äiti 13. toukokuuta kello 7.30 aamulla 1942. Savitševit ovat kaikki kuolleet. Vain Tanja on jäljellä.”

Tanjan ja muiden samalla pienellä kadulla asuneiden kertomukset elämästä Pietarin kaupungissa vallankumouksesta kuluneiden sadan vuoden aikana ovat nyt ilmestyvän Kalle Kniivilän teoksen Tanjan katu kulmakivi. Kirja ei kerro eliitin valtataisteluista, vaan siitä, miten vuosisadan 1917–2017 mullistukset Venäjällä ovat vaikuttaneet arkielämään. Elämää käydään läpi vuosikymmenittäin ja tärkeimpänä aineistona toisen maailmansodan jälkeiseltä ajalta toimivat Tanjan kadun asukkaiden haastattelut.

Kirja päättyy kommunistien vapunviettoon Pietarissa vallankumouksen juhlavuonna 2017. Talous on kriisissä ja Venäjä käy sotaa. Mitä vallankumous merkitsee tämän päivän pietarilaisille ja minne Venäjä on matkalla?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kalle Kniivilä

Julkaistu

2017-10-08

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

152 sivua

Tietoa kirjasta Tanjan katu – Elämää Pietarissa 1917–2017

Tanjan katu – Elämää Pietarissa 1917–2017 on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen teki Kalle Kniivilä. Teoksen pituus on 152. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä kyydissä kuuntelet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja voi olla mahtava konsti kuunnella kirjaa kun olet liikkumassa ja saa lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. NAME äänikirjan lukija on tuntematon. Kirja on julkaistu 2017-10-08 ja kirjan julkaisijana on Into Kustannus. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi uuden oven kirjojen luokse. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat reissaavat sopivasti mukanasi omassa puhelimessasi. Äänikirjasovellukset pyörivät normaalisti kiinteällä kk-maksulla, millä pystyt kuuntelemaan äärettömästi useita eri äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia digitaalisia kirjoja. Kirjojen kokeileminen on kanssa tosi mutkatonta, sillä pystyt esteettömästi testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.