E-kirja

Lue tai kuuntele

Jani Saxell - Tanssii kirjainten kanssa maksuttomasti

Onko sinulla tekeillä tai ainakin ajatuksissa oma käsikirjoitus - romaani, novelli, lasten- tai nuortenkirja, matkakertomus, muistelmateos tai mikä vain? Kirjoitatko harrastukseksi, omaksi tai lähipiirisi iloksi, vai tähtäätkö kirjailijanuralle?

Tanssii kirjainten kanssa on sinulle. Se on heittäytyvä ja omakohtainen opas luovaan kirjoittamiseen.

Kirjassa lähdetään perusasioista: henkilöhahmojen rakentamisesta, ajan kuvaamisesta, rakenneratkaisuista ja erilaisista kertojanäänistä. Lisäksi sukelletaan satujen, myyttien ja klassikoiden uudelleenkirjoittamiseen, realistisiin ja fantastisiin kaupunkikuvauksiin, kirje- ja päiväkirjaromaaneihin ja niiden nettiajan vastineisiin. Runsaina rönsyävät käytännön esimerkit avaavat nykykirjallisuuden maailmoja.

Jani Saxell on pikkuhuopalahtelainen kirjailija, toimittaja ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hänen seitsemäs kirjansa, Tuomiopäivän karavaani (2017), voitti Tähtivaeltaja-palkinnon. Seuraava romaani Helsinki Underground ilmestyy keväällä 2020. Ilman erilaisten kurssien, ryhmien ja oppaiden tarjoamaa inspiraatiota ja eteenpäin potkimista näitäkään kirjoja ei olisi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jani Saxell

Julkaistu

2020-04-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

172 sivua

Tietoa kirjasta Tanssii kirjainten kanssa

Tanssii kirjainten kanssa on häkellyttävä ja iloinen tieto, joka ei varmasti jätä kuuntelijaansa tylsistyneeksi. Tämän on kirjoittanut Jani Saxell. Kirjan pituus on 172. Tästä digitaalisesta kirjasta onnistuu lisäksi kuunneltava versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin hyödyllinen keino nauttia kirjaa ollessasi sitten junassa, autossa tai vaikkapa ulkoilemassa. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan on julkaissut Art House 2020-04-15. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät tyystin uudenlaisen tavan iloita kirjoista. Mikäli sinulla on ikioma kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on mukanasi satoja eri kirjoja. Sitten kun mielit mennä kunnollisesti kirjojen todellisuuteen, sinun tulee maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa ja hyödynnettävänäsi on suurenmoinen kokoelma omalaatuisia e-kirjoja. Mikäli vielä epäröit käyttäisitkö palvelua, niin yritä sitä nyt 2 viikon ajan.