E-kirja

Lue tai kuuntele

Peter C. Gøtzsche - Tappava psykiatria ja lääkinnän harha maksuttomasti

Ei ole epäilystäkään, että psyykenlääkkeistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Ne tappavat yli puoli miljoonaa yli 65-vuotiasta ihmistä vuosittain Yhdysvalloissa ja Euroopassa ja ovat kolmanneksi yleisin kuolinsyy sydänsairauksien ja syövän jälkeen. Gøtzschen mukaan voisimme vähentää nykyistä psyykenlääkkeiden käyttöä 98 %:lla ja samalla parantaa ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Lääkityksen lopettaminen voi kuitenkin olla vaikeaa, koska ne aiheuttavat riippuvuutta. Koska vieroitusoireet voivat olla pahoja, lääkitys on usein lopetettava asteittain.

Kirjassaan Gøtzsche murtaa myytit, joita johtavat psykiatrit - usein lääkefirmojen palkkalistoilla olevat - ovat vaalineet vuosikymmenten ajan salatakseen sen tosiasian, että biologinen psykiatria on epäonnistunut. Biologinen psykiatria näkee lääkkeet ratkaisuna käytännössä kaikkiin ongelmiin, mutta potilaat ovat usein eri mieltä. Lääkkeet tehoavat toivotusti vain pieneen osaan potilaista, mikä johtaa usein siihen että turhautuneet psykiatrit tekevät lisää diagnooseja, määräävät lisää lääkkeitä isompina annoksina ja aiheuttavat entistä suurempia vahinkoja potilailleen.

Sitruuna Kustannus julkaisi keväällä 2014 Peter C. Gøtzschen kirjan Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus - Näin lääketiede on turmellut terveydenhoidon. Kirja sai valtavan mediahuomion ja professori Gøtzsche vieraili Suomessa syyskuussa 2014 Suomen Psykologiliiton kutsumana. Kirja sai Britannian lääkäriliiton BMA:n kirjallisuuspalkinnon sarjassa Basis of Medicine. Kirjan julkaisun jälkeen keskustelu lääkkeiden tarpeellisuudesta ja lääkeyhtiöiden rumasta pelistä ihmisten hengillä on käynyt kiivaana myös Suomessa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Peter C. Gøtzsche

Julkaistu

2020-07-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

350 sivua

Tietoa kirjasta Tappava psykiatria ja lääkinnän harha

Tappava psykiatria ja lääkinnän harha on luomava sekä mielenkiintoinen tieto, joka ei takuulla jätä lukijaansa kylmäksi. Teoksen kirjoitti Peter C. Gøtzsche. Tappava psykiatria ja lääkinnän harha on pituudeltaan 350 sivua, eli osuva pituus luettavaksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä parissa kuuntelet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Tämä kirja ei pidättele nautiskelemaan kirjasta vain siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan kykenet nyt nautiskella kirjasta heti kun haluat vaika kävelyllä. NAME äänikirjan kertoja on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-07-06 julkasijan Sitruuna toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät mahtavan vaihtoehdon iloita kiinnostusta herättävistä kirjoista matkustaessa tai kotona. Se toimii helposti, kunhan ainoastaan omistat älypuhelimen. Tämä kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 20euron kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä ikinä kuljet. Äänikirjojen testaaminen on samoin vilpittömän mutkatonta, koska pystyt rajattomasti yrittää ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.