Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Maija-Riitta Ollila - Tekoälyn etiikkaa maksuttomasti

Mitä on tekoälyllä vahvistettu elämä?
Kuka lopulta päättää, mitä tai ketä itseohjautuva taistelurobotti ampuu? Saako seksirobotille tehdä mitä haluaa? Jos autistinen lapsi viihtyy paremmin robotin kuin ihmisen seurassa, pitääkö robotti piilottaa häneltä?
Jo katukuvasta näkyy, kuinka tulemme monessa eri mielessä sulautumaan yhteen tekoälyn kanssa. Tekoälyn esiinmarssi pakottaa meidät lopultakin tekemään yhteisiä päätöksiä asioista, jotka olemme tähän asti jättäneet yksilön harkintavaltaan. On siis aika kysyä: millä arvoilla luomme tulevaisuuttamme?
Vauhdikas tietokirja esittelee teknologisen kehityksen uusimmat käänteet ja etiikan perusperiaatteet ihmisläheisellä tavalla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maija-Riitta Ollila

Julkaistu

2019-03-25

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

721 min

E-kirjan pituus

237 sivua

Tietoa kirjasta Tekoälyn etiikkaa

Tekoälyn etiikkaa on mukaansatempaava ja iloinen tieto, joka ei todella jätä lukijaansa vaisuksi. Tämän mielenkiintoisen teoksen on kirjoittanut Maija-Riitta Ollila. Kyseisestä kirjasta löytää 237 sivua, niiden avulla on mahdollista vastaanottaa jännittäviä oivaluksia. Lisänä digitaalisesta kirjasta onnistuu samoin kuunneltava versio, jonka kesto on 12:01:46 tuntia. Tämä kirja ei pidättele iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun onnistut lukemaan, päinvastoin kykenet nyt nautiskella kirjasta missä tahansa mielit kuten autolla ajaessa. Tämän kirjan lukijana toimii Krista Putkonen-Örn. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-03-25 julkasijan Otava toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on hyvä konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa olet. Jos sinulla on omistamasi kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on taskussasi satoja kirjoja. Se kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 15e kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä ikinä liikutkaan. Suurinosa ohjelmista antaa toisaalta vapaan kokeilun, siten kykenet vapaasti kokeilla palvelua ilman maksuja*.