E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Television lapset maksuttomasti

Miksi tv-kilpailut ovat nykyään niin kilttejä? Millaisina saamelaiset suomalaisessa televisiossa esitetään? Miten Selviytyjiä pelataan oikein? Pilasiko televisio jalkapallon? Onko reality pohjimmiltaan työväenluokasta tehtyä viihdettä keskiluokalle?

Televisiota tehdään, sitä katsotaan ja siitä puhutaan enemmän kuin koskaan. Silti sitä ei oteta julkisuudessa vakavasti, eikä siitä kirjoiteta suomen kielellä älykkäästi ja syventyneesti. Joku jossain on päättänyt, että viihde on vain viihdettä, vaikka sillä on käsittämätön määrä yhteiskunnallista ja kulttuurista valtaa. Televisio määrää, mistä me puhumme ja mitä me ajattelemme.

Kirjan kolmetoista esseetä pureutuvat televisioon kriittisellä ja intohimoisella otteella.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2019-09-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

133 sivua

Tietoa kirjasta Television lapset

Television lapset on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tekijänä on ollut Unknown Author. Television lapset on pituudeltaan 133 sivua, joten näinollen kelvollinen pituus lukemiseen. Digitaalisen kirjan kanssa käsillä on lisäksi äänikirja, minkä avulla vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja on fantastinen keino kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, lentokoneessa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2019-09-20 julkaisijan Siltala toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket kokonaan tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen käyttämiseen kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit valitsemasi ohjelman. Suorittamalla kuukausimaksun vapautat oven kirjojen maailmaan, missä ei taatusti lopu kirjat omana elinaikanasi. Kirjojen testaaminen on lisäksi äärimmäisen vaivatonta, koska voit esteettömästi yrittää ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.