E-kirja

Lue tai kuuntele

Liisa Keltikangas-Järvinen - Temperamentti, stressi ja elämänhallinta maksuttomasti

Miksi sama asia voi saada toisen kohauttamaan harteitaan ja toisen tirahtamaan itkuun? Kirja parempiin valintoihin, elämänhallintaan ja itsetuntemukseen.

Temperamentti on toimintatyyli tai reagointitapa. Temperamentti, stressi ja elämänhallinta -teos kertoo synnynnäisen temperamentin merkityksestä aikuisen ihmisen elämässä: työssä, elämänvaiheiden murroksissa ja ihmissuhteissa.

Miten yksilöllinen stressiherkkyys syntyy? Miksi samat asiat ovat toiselle haaste, mutta toiselle uhka? Miksi työelämän paineet kuormittavat ihmisiä niin eri tavoin? Temperamenttipiirteiden erot selittävät, miksi samassa kodissa kasvaneet ihmiset säilyvät yksilöinä läpi elämänsä. Oman temperamentin tunteminen auttaa ihmistä säilyttämään psyykkisen tasapainon silloin, kun persoonallisuuden eri ominaisuudet ovat keskenään ristiriidassa. Teos lisää itsetuntemusta ja osoittaa, kuinka omilla valinnoilla voi lisätä elämänhallintaansa ja samalla hyvää oloa.

Liisa Keltikangas-Järvinen on suomalaisen temperamenttitutkimuksen uranuurtaja ja arvostettu tietokirjailija. Hän on julkaissut tietokirjoja vuodesta 1979 lähtien ja käsitellyt teoksissaan itsetuntoa, lasten aggressiivisuutta ja temperamentin vaikutuksia mm. ihmisen yksilöllisyyteen ja elämänhallintaan. Keltikangas-Järvinen on Helsingin yliopiston psykologian professori. Hänet valittiin Vuoden professoriksi 2008.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Liisa Keltikangas-Järvinen

Julkaistu

2011-02-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

159 sivua

Tietoa kirjasta Temperamentti, stressi ja elämänhallinta

Temperamentti, stressi ja elämänhallinta on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tuotti Liisa Keltikangas-Järvinen. Temperamentti, stressi ja elämänhallinta on pituudeltaan 159 sivua, eli erittäin sopiva pituus luettavaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka seurassa vietät lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin mahtava keino kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet bussissa ja se luo myöskin kävelystä kivemman. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Kirja on julkaistu 2011-02-23 ja teoksen julkaisijana on WSOY. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin mukava konstilukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikänään olet. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat tahtomasi kirjasovelluksen. Suorittamalla noin 10€ kuukausimaksun korkkaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei taatusti lopu kirjat omana elinaikanasi. Kun vielä epäilet käyttäisitkö tätä palvelua, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.