Äänikirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Thatcher & Reagan: poliittinen rakkaustarina maksuttomasti

Iso-Britannian pääministeri Margaret Thatcher ja Yhdysvaltain presidentti Ronald Reagan muodostivat poikkeuksellisen lämpimän suhteen kylmän sodan viimeisenä aikakautena (1979–1991). Heidän ystävyytensä oli osaltaan vaikuttamassa kylmän sodan päättymiseen.

Reagan ja Thatcher tapasivat toisensa vuonna 1975, kun Reagan oli vielä Kalifornian kuvernööri. Reagan ja Thatcher oivalsivat nopeasti, että heillä oli paljon yhteistä – heidän ajatuksensa taloudesta, hallinnosta sekä siitä, millaista osaa hallitusten tulisi esittää ihmisten elämässä, kävivät lähes yksi yhteen.

Tämä artikkeli kertoo yksityiskohtaisesti Thatcherin ja Reaganin poliittisesta ystävyydestä ja sen vaikutuksesta kylmään sotaan ja maailmanpolitiikkaan. HISTORIA-sarja käsittelee kiinnostavia historiallisia tapahtumia ja ihmisiä. Lyhyet artikkelit ja reportaasit tarjoavat asiantuntevan katsauksen historian puhutuimpiin ilmiöihin. Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-06-12

Lukija

Tapio Rauvala

Äänikirjan pituus

20 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Thatcher & Reagan: poliittinen rakkaustarina

Thatcher & Reagan: poliittinen rakkaustarina on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen loi Unknown Author. Tämän pituus on 0. Luettavan kirjan lisänä tarjolla on myös monikäyttöinen äänikirja, jonka mukana vietät 0:20:11 tuntia. Äänikirja on toimiva tapa kuunnella kirjaa silloin kun olet julkisessa ja se saa lisäksi kävelystä jännittävämmän. Tässä lukijana toimii Tapio Rauvala. Teos on alunperin julkaistu 2020-06-12 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Aloita samantien äänikirjoihin tai e-kirjoihin tutustuminen jolloin kyet iloitsemaan kirjoista aivan tuoreella tavalla. Äänikirjat kuten myös e-kirjat liikkuvat käytännöllisesti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on jouhevaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Jos et ole vakuuttunut onko tämän lainen palvelu kelpo itsellesi, niin pystyt kokeilla tahtomaasi palvelua 2 viikon ajan.