E-kirja

Lue tai kuuntele

Antto Vihma, Jarno Hartikainen, Hannu-Pekka Ikäheimo - Totuuden jälkeen – Miten media selviää algoritmien ja paskapuheen aikana maksuttomasti

Vuonna 2016 Yhdysvaltain presidentinvaalien ja Britannian EU-kansanäänestyksen seurauksena syntyi laajalti jaettu tunne siitä, että politiikan tekemisen tavat ja julkisen keskustelun säännöt olivat muuttuneet pohjiaan myöten. Tunteet ja räikeät valheet jättivät faktat jalkoihinsa. Oli siirrytty totuudenjälkeiseen aikaan.

Maailma ei kuitenkaan muuttunut vuodessa. Totuudenjälkeisen ajan keskeiset ajurit – yhteiskunnallinen polarisaatio ja teknologinen kehitys – olivat muokanneet maaperää vuosikymmenten ajan. Ne ilmenivät perinteisen median ja asiantuntijuuden kriisinä, vanhojen hierarkioiden murtumisena ja verkostojen vallan kasvuna, sekä uusina julkisuuden hallinnan keinoina. Räikeimmillään ilmiöt tulivat esiin Yhdysvalloissa, mutta samat voimat ovat käynnissä myös Suomessa.

Totuuden jälkeen on ensimmäinen suomalainen yleistajuinen kokonaiskatsaus tähän murrokseen. Kirjassa tarkastellaan kriittisesti totuudenjälkeisen ajan ilmiöitä sekä niiden historiaa. Politiikan eri alueisiin syventävät tapaustutkimukset paljastavat suomalaisen julkisen keskustelun karikot.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Antto Vihma, Jarno Hartikainen, Hannu-Pekka Ikäheimo

Julkaistu

2018-09-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

238 sivua

Tietoa kirjasta Totuuden jälkeen – Miten media selviää algoritmien ja paskapuheen aikana

Vauhdikas Totuuden jälkeen – Miten media selviää algoritmien ja paskapuheen aikana on upea tieto, mitä kuunneltaessa ajankulu karkkoaa tykkänään. Kirjan loi Antto Vihma, Jarno Hartikainen, Hannu-Pekka Ikäheimo. Kyseinen tieto pitää sisällään 238 sivua, joiden seassa nautiskella vaikka moni hetkinen. Lisänä teoksesta löytyy kanssa kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei hillitse kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun saatat lukemaan, vaan voit nautiskella kirjasta heti kun tahdot muun muassa kävelyllä. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Teos 2018-09-25. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan aivan uuden konstin nauttia kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon asennat tahtomasi sovelluksen. Maksamalla kiinteän kuukausimaksun vapautat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei taatusti lopu kirjat omana elinaikanasi. Kun edelleen epäilet käyttäisitkö sinä tätä sovellusta, niin testaa sitä 2 viikon ajan.